Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vill du bli vår nya kollega? Vi söker konsultchef i Göteborg!

Har du erfarenhet av bemanningsbranschen inom industri & bygg? Är du på jakt efter en ny utmaning? Just nu söker vi en ny kollega till vårat team i Göteborg! Ansök redan idag!

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Läs mer och ansök via www.onepartnergroup.se.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som konsultchef har du personalansvar för ett antal konsulter och arbetar dagligen med personalrelaterade frågor. Du kommer ha löpande kontakt med kunder och konsulter kring schemaläggning och bokningar av konsulternas arbetspass. Tillsammans med dina kollegor driver du delar av rekryteringsprocessen som innebär allt från kravprofil och annonsutformning till intervjuer, referenser, person bedömning och slutligen anställning. Tjänsten innebär även nykundsbearbetning och merförsäljning.

Du kommer bland annat att arbeta med:
• Nykundsbearbetning, merförsäljning och relationsbyggande gentemot nya och befintliga kunder (inklusive avtalshantering och upprättande av kundavtal)
• Rekrytering, anställning, uppföljning av konsulter
• Medarbetarsamtal, tidrapportering och coachning av konsulter

Din profil
Schysst, framåtlutad och lagspelare är OnePartnerGroups tre kärnvärden. Det sätter vikten för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen med våra kunder och kandidater.
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av rekrytering- och bemanningsbranschen med inriktning mot industri, bygg och hantverk. Du som söker har erfarenhet av en roll med säljfokus, där du är van vid att utveckla och upprätthålla kundrelationer. För att vara aktuell för tjänsten har du en avslutad gymnasial utbildning samt körkort B. 

Med fördel har du ett lokalt nätverk och är en naturlig nätverksbyggare med förmåga att skapa, utveckla och förädla långsiktiga relationer. Som person är du social och tror på dig själv som relationsbyggare, samt har ett genuint intresse av att driva och genomföra affärer. Du drivs av att se resultat och trivs med en vardag i högt tempo där du får träffa mycket människor. Vidare ser vi gärna att du är strukturerad och kan planera och administrera din tid på ett effektivt sätt.

OnePartnerGroup i Göteborg kan erbjuda en spännande roll i ett expansivt bolag som ständigt utvecklas. Som konsultchef får du driva och utveckla vår verksamhet tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare. Vi är ett dotterbolag i en stabil koncern, vilket innebär såväl ekonomisk stabilitet som service gällande fakturering, lönehantering och systemstöd via vårt Shared Service Center i Jönköping. Vidare har vi en egen reklambyrå i koncernen vilket skapar goda förutsättningar att möta kunder, kandidater och konsulter på rätt marknad.

Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. Urval sker löpande, ansök redan idag! 

Vi tar inte emot några ansökningar via telefon eller e-post, endast via annonsen!