Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Väst AB

Vi söker orderplockkare till E-handelslager i Göteborg!

Trivs du med att arbeta i en miljö med högt tempo och engagerade kollegor? Vi söker nu flera engagerade och ordningsamma orderplockare till våra kunder i Göteborg med omnejd. Våra kunder är verksamma inom e-handel och är en stor nationell aktör! Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete med orderplock, men är inget krav.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta heltid på ett fartfyllt e-handelslager i Göteborgsområdet! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är varuplock. Vi ser gärna att du har erfarenhet av detta innan. Det är dock inget krav då det viktigaste för oss är engagemang och driv. Du kommer att arbeta utifrån fastställda mål för både plockfart och felplock.

Din profil
Vi söker dig som kanske har tidigare erfarenhet av lager, alternativt har inställningen och drivet att lära dig arbetsuppgifterna. Arbetet ställer höga krav på effektivitet och noggrannhet. Du som söker är till fördel tävlingsinriktad, självgående och noggrann! Hos kunden erbjuds du ett fartfyllt jobb på en arbetsplats med god struktur och sammanhållning. Produkterna kan variera i storlek och vikt därav är det viktigt att du har god fysik och inte har några problem med tunga lyft.

Krav
– Behärskar svenska språket väl i tal och skrift.
– Vi gör utdrag ur belastningsregistret. 

Meriterande 
– Körkort samt tillgång till bil.
– Erfarenhet av truckkörning.
– Truckkort A1-4-B1-4.

Villkor
Start: Omgående 
Ort: Göteborg med omnejd
Omfattning: Heltid. 

Ansökan
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen!