Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Väst AB

Vi söker nu montörer till vår kund i Landvetter !

Till vår kund i Landvetter söker vi nu flera personer. Företaget tillverkar ventilationsrör och har en nystartad verksamhet med delvis ny maskinpark utanför Landvetter!

Arbetsuppgifter
Som montör arbetar du inom tillverkningsindustrin med att montera både stora och små komponenter. Det kan också ingå att avsyna, kvalitetssäkra och packa produkterna. Det förekommer manuell bearbetning av plåt så som kantpressning och bockning. Du blir en del av ett team på ca 20 personer och förväntas därför vara delaktig i flera arbetsmoment på i produktionen.

Vi söker dig som är ute efter ett långsiktigt uppdrag med goda möjligheter till fast anställning hos kundföretaget. Du värdesätter trygghet och långsiktighet samt vill hitta ett företag där du har möjligheter att växa. Vi tror du har tidigare erfarenhet av att arbeta som montör. 
Vi ser att du som person är ansvarstagande, flexibel och punktlig. Som person är du noggrann, ansvarsfull och klarar av fysiskt tungt arbete. Du som söker klarar av ett högt tempo och är stresstålig. I övrigt behöver du behärska det svenska språket i tal och skrift.
Truckkort och industriteknisk utbildning är meriterande.

Krav:

  • Tidigare erfarenhet av maskinhantering, plåthantering eller bygg.
  • Avslutad gymnasieutbildning, 
  • B-körkort & tillgång till bil (begränsad kollektivtrafik).

Meriterande:

  • Truckkort A1-4 & B1-4
  • Traverskort

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Landvetter
Arbetstider: Dagtid, Måndag-Torsdag 06.45-16.00 Fredag 06.45-14.30
Omfattning: Heltid

Din profil
Vi söker dig som är ordningsam, prestigelös och tycker om att arbeta med kroppen kommer snabbt finna dig till rätta och trivas i rollen!  Vi söker dig som har några års erfarenhet av branschen som montör och är praktiskt lagd. För att trivas i rollen bör du vara lösningsorienterad, noggrann och inte har några problem att arbeta i ett högt tempo. Vi ser även att du har en god fysik då tungt arbete förekommer. Företaget har två ledord som lyder; närvaro & engagemang! Stämmer dessa två ord in på dig kommer du snabbt finna dig till rätta och trivas i rollen!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! 

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan!