Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Viva Företags- och fastighetsservice AB

Vi söker lokalvårdare på deltid i Göteborg!

Söker du ett extrajobb? Vill du jobba på ett företag under utveckling och med egna insatser bidra till företagets- samt din egen utveckling? Då tycker vi att du skall söka tjänsten!

För att kunna bemöta kundernas krav gällande lokalvårdsleverans anställer vi nu ytterligare 1-2 timanställda med start innan och efter sommaren. Du kommer självständigt och tillsammans med kollegor att utföra och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos våra olika uppdragsgivare i Göteborg och Västra Götaland. Rollen innefattar arbete vid behov. Det vi gör är bl.a. städning av kontor och personalutrymmen, verkstadsstädning, städning av hygienutrymmen, omklädningsrum och andra personalytor

Då våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor och arbetar med säkerhetsbelagda uppgifter, tillämpar vi en s.k. säkerhetsprövning med registerkontroll.

Vi söker dig som vill och kan arbeta vid behov, exempelvis vid sidan av dina studier eller annan sysselsättning. Eftersom bolaget befinner sig i en utvecklingsfas kan denna tjänst på sikt också leda till en lokalvårdstjänst hos oss med deltid eller heltidsanställning. Du är en person som trivs med att arbeta i ett högt tempo där du snabbt måste kunna växla mellan olika arbetsuppgifter, arbetsplatser samt prioritera och lösa de problem som uppstår på vägen.

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök genom skicka in dina handlingar till vår Operative Chef, Novak Boskovic på [email protected]

Om oss:
Vi på Viva Företags- och fastighetsservice AB utför en mängd tjänster inom lokalvård och fastighetsservice. Med mer än 15 års erfarenhet i branschen ser vi till att kundens krav och önskemål efterlevs. Vi levererar inte bara tjänster utan även en personlig service till våra kunder och uppdragsgivare. Vi lägger stor vikt vid nära och långsiktiga kundrelationer, hög flexibilitet och servicekunskap för att leverera städtjänster av högsta kvalitet.

Vi ska med vårt miljöprogram, vår kunskap och våra tjänster öka miljömedvetenheten hos våra kunder och medarbetare och därmed bidra till en bättre miljö. Målet är att Viva Företags- och fastighetsservice AB ska vara ett föredöme inom miljöarbetet jämfört med konkurrerande företag.

Vi vill alltid att våra kunder ska känna sig trygga i att samarbeta med oss. Därför är vi certifierade för miljö och kvalitet enligt de regler och normer som gäller för ISO 9001 och ISO 14001.