Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi söker lagermedarbetare i Kungsbacka!

För kundsräkning söker vi lagermedarbetare för heltidsuppdrag i Kungsbacka!  

Dina arbetsuppgifter 
I rollen som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift plock och pack av kundens medicinska produkter samt en del truckkörning av främst plocktruck. Arbetet ställer höga krav på effektivitet och du kommer att arbeta efter fastställda mål gällande plockfart och felplock. Hos kunden erbjuds du ett fartfyllt jobb på en arbetsplats med god struktur och sammanhållning. 

Krav
– Behärskar svenska språket väl i tal och skrift
– God fysik
– Truckkort ( A+B)
– Vi gör ett utdrag ur belastningsregistret 

Meriterande 

– Körkort samt tillgång till bil
– Erfarenhet av PickByVoice

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Kungsbacka 
Arbetstider: Vardagar, dagtid 
Omfattning: Heltidsanställning. 

Din profil:
Du som söker är till fördel tävlingsinriktad och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du som söker har därför god fysik, och därav inga problem med tunga lyft eller att arbeta i högt tempo. Det är viktigt att du är självständig i din roll som lagerarbetare och kan ta egna initiativ. För oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och värnar om dina kollegor!

Ansökan
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen!