Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi söker IT-konsult till spännande företag i Göteborg!

Har du erfarenhet som IT-tekniker, IT-support eller IT-konsult? Vill du spela en central roll i vår kunds fortsatta tillväxtresa med goda möjligheter att påverka din egen utveckling? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Om rollen
Till en av våra kunder i Göteborg söker vi nu en serviceinriktad och engagerad IT-konsult. Du kommer ingå i ett team som består av ambitiösa medarbetare som brinner för IT och smarta lösningar. I rollen får du möjligheten att utmana dig själv genom varierande och utvecklande uppdrag. Primärt kommer du att jobba mot företagets lokala kunder och stötta dem genom implementering, helpdesk, on-site, drift och övervakning av deras IT.

Företagets målsättning är att vara det självklara valet och bästa platsen för såväl sina medarbetare som kunder och partners. För dig som anställd innebär det god företagskultur med framåtanda, humor och kamratskap som huvudsakliga ledord. Det innebär även goda utvecklingsmöjligheter, bekostade utbildningar samt generösa förmåner.  Under din utvecklingsresa så kanske du hittar din nisch och önskar bestiga dem högre topparna, då tar företaget sig an mer nischade uppdrag genom deras långvariga samarbete med större IT mäklare.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att OnePartnerGroup sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos vår kund. Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är, senast om vi ses på intervju. Planerad start enligt överenskommelse, dock tidigast efter sommaren. 

Din profil
För att trivas i rollen som IT-konsult hos vår kund ser vi att du är engagerad, nyfiken, ansvarsfull, serviceinriktad och har ett brinnande intresse för IT. Som person har du god kommunikativ och pedagogisk förmåga, ett logiskt tänkande och goda kunskaper om hur en dator är uppbyggd och fungerar. Du besitter yrkesmässig erfarenhet av metodisk felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning (exempelvis, Microsofts operativsystem, Internet Explorer, Microsoft Office, nätverk och kommunikation, skrivare och kringutrustning).

Nödvändiga kvalifikationer:

  • Kunskaper inom Remote Desktop (RDS)
  • Kunskaper inom Microsoft Hyper-V
  • Kunskaper inom nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP)
  • Kunskaper inom Nätverk, switch, firewall
  • Kunskaper inom Active Directory
  • Kunskaper inom Office365
  • Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
  • B-körkort

Urval kommer ske löpande så tveka inte på att söka tjänsten redan idag!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Fler jobb inom IT/Teknik

Kundansvarig Säljare

Kundansvarig Säljare

Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik

Front- & Backend utvecklare till Outnorth

Front- & Backend utvecklare till Outnorth

Kronobergs län, Växjö | IT/Teknik

Teknisk produktägare med projektledarerfarenhet till Qnister

Teknisk produktägare med projektledarerfarenhet till Qnister

Jönköpings län, Jönköping | IT/Teknik

Utvecklare / "Junior Developer" till Iron Mountain

Utvecklare / "Junior Developer" till Iron Mountain

Jämtlands län, Östersund | IT/Teknik