Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi söker excelkunnig ekonomiansvarig i Göteborg!

Är du en stjärna på Excel? Är du duktig på rapportering, analys samt det tekniska runt bokföring? Trivs du i en bred roll och kan hantera flera bollar i luften samtidigt? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Till en av våra kunder inom livsmedelsbranschen söker vi nu en ekonomichef. Vår kund är ett välkänt varumärke inom branschen och omsätter 150+ miljoner med cirka 60 anställda samt kontor i Hisings Backa. Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är, senast om vi ses på intervju.

Om tjänsten som ekonomichef
Som ekonomichef hos vår kund kommer du vara den som håller ihop ekonomin på bolaget och jobba brett. Du är själv på avdelningen och ansvarar för all bokföring samt färdigställande av redovisningen. Dina primära arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

– färdigställning av saldobalans
– hantering av offentliga krav relaterade till redovisningen
– analyser
– bokföring
– bokslut
– stämma av konton, löner m.m.
– mycket analys och rapportering via Excel

Detta är en rekrytering där vi på OnePartnerGroup sköter rekryteringsprocessen, men där du blir anställd hos vår kund. Tjänsten är på heltid och beräknad starta enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid, dock senast slutet av juli.

Din profil
Vi söker dig som är teknisk och analytisk av dig. Du har förmåga att analysera verksamheten både löpande och ad-hoc. Du behärskar Excel på en hög nivå och har god förståelse för index formler, vlookup, if och liknande. Som person har du hög arbetskapacitet, gillar högt tempo och är prestigelös. Vidare har du hög servicenivå och villig att göra en extra instans vid behov, till exempel i samband med rapportering. 

Är det här rollen för dig? Välkommen med din ansökan – urval sker löpande i rekryteringsprocessen!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Redovisningsekonom sökes till Myndighet i Stockholm!

Redovisningsekonom sökes till Myndighet i Stockholm!

Stockholms län, Stockholm | Ekonomi/redovisning/inköp

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 3 juni. Skynda dig att söka!
Ekonomiassistent med systemintresse - sommarvikariat

Ekonomiassistent med systemintresse - sommarvikariat

Jämtlands län, Östersund | Ekonomi/redovisning/inköp