Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi söker effektiva däckskiftare!

Är du en fordonsintresserad person som letar efter ett fysiskt arbete med mycket kundkontakt? Har du B körkort? Då kan det vara dig vi söker till den kommande däcksäsongen. Efter denna säsongsanställning finns möjlighet att fortsätta på något av våra andra uppdrag inom lager, industri, montering eller liknande! Välkommen med din ansökan! 

Dina arbetsuppgifter 
Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av att tillsammans med dina kollegor ta emot kunder och deras personbilar för att byta från sommar till vinterdäck. Det är därför viktigt att vara tillmötesgående samt serviceinriktad då du kommer ha mycket kontakt med dina kunder. Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Utöver däckmontering kan det även förekomma tvätt av däcken samt balansering. 

KRAV
 Minst 18 år 
– Behärskar svenska språket väl i tal och skrift
– B-körkort manuellt 
– God fysik 

Meriterande
– Tidigare erfarenhet av att byta däck
– Truckkort 

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Arbetstider: Dagtid, varierande arbetstider 
Omfattning: Heltid 

Din profil
Vi söker dig som trivs med ett fysiskt och tempofyllt arbete, har en positiv inställning samt ett intresse för bilbranschen. Som person är du noggrann och stresstålig, arbetar lika bra självständigt som i grupp samt har god fysik då arbetet ibland kan vara fysiskt krävande. Du är även uthållig och inte rädd för att ta i när det behövs.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.