Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Väst AB

Vi söker dig som vill jobba extra på paketterminal!

Vi söker dig som vill arbeta extra kväll på paketterminal! 

Om tjänsten:
Vi söker just nu en terminalmedarbetare till ett välkänt logistikföretag i Göteborg. Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av att sortera paket på ett effektivt och ordningsamt sätt. Paketen kommer variera i storlek och vikt, vilket gör det viktigt att du inte har några problem med tyngre lyft. Du kommer arbeta vid en paketbana som ständigt är rullande, arbetet sätter därför stor vikt vid att du klarar av att arbeta i högt tempo och att du är stresstålig. Arbetet är schemalagt på vardagar, 14.30-20.00 alt. 17.00-20.00. Vi tror att du som söker har en vana vid terminalarbete och är arbetsvillig. För dig är det viktigt att komma i tid och som person är du punktlig. För att vara aktuell ska du vara tillgänglig för arbete 2-3 dagar i veckan och ha en annan huvudsaklig sysselsättning.

Krav
– Erfarenhet av att arbeta i högt tempo och krävande arbete
– God svenska i tal och skrift
– Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, studier eller deltidsarbete (timanställning räknas inte)

Meriterande
– Körkort och tillgång till bil
– Truckkort A1-A4 och B1-B4
– Har tidigare arbetat med paketsortering

Villkor
Start: Enligt överenskommelse  
Ort: Göteborg
Arbetstider: Kvällar 14.30-20.00 alt. 17.00-20.00
Omfattning: Behovsanställning

Ansökan:
Låter det som denna tjänst är något för dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande! Vi tar endast emot ansökningar via annonsen där du kan bifoga ditt CV, vi tar inte emot några ansökningar via e-post eller telefon.