Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi söker C-chaufförer som är serviceminded!

Dina arbetsuppgifter
Vanligt förekommande arbetsuppgifter som distributionschaufför är att ansvara för på- och avlastning samt utkörning till företagets kunder runtom i Göteborg. Som chaufför kommer du att distribuera pallar och produkter till våra kunder i tid, effektivt och säkert!  Arbetstider som lastbilschaufför hos våra kunder är förlagda dagtid, men man bör vara öppen med att tiderna kan variera.Arbetet innebär lastning och distribution där höga krav ställs på servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning.
Merförsäljning kan ingå vid kundkontakt.

Krav
– C behörighet
– YKB Digitalt Förarkort
– God svenska i tal och skrift
– Vi gör ett utdrag ur belastningsregistret 

Villkor
Start: Omgående
Ort: Göteborg
Arbetstider: Vardagar, varierade arbetstider
Omfattning: Heltidsanställning

Din profil
Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera kunden på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du ha en god fysik. Som person är du driven, har god kundservice, är noggrann, engagerad och ansvarstagande för att trivas i denna roll. Har du dessutom erfarenhet från körning i Göteborg och god lokalkännedom är det ett stort plus!
Passar detta in på dig? Då ser vi framemot din ansökan!

Ansökan
Behovet är omgående så ansök redan idag! 

Ansökan sker endast via annonsen. Vi tar inte emot några ansökningar via e-post eller telefon!

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Plock och pack

Plock och pack

Kronobergs län, Uppvidinge | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Truckförare nattskift

Truckförare nattskift

Kronobergs län, Uppvidinge | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Truckförare med B1

Truckförare med B1

Kronobergs län, Uppvidinge | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
C/CE-chaufför till Malmberg

C/CE-chaufför till Malmberg

Kronobergs län, Växjö | Lager/logistik/transport