Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi söker budbilschaufför med god lokalkännedom!

Dina arbetsuppgifter
Som budbilschaufför ansvarar du för att leverera paket till angiven destination. Du utgår från lokalerna strax utanför Göteborg och kör en större skåpbil både i Göteborg med omnejd och i närliggande villaområden. 

KRAV
-Körkort B , sedan minst 2 år tillbaka.
-Körvana från större fordon är meriterande.
-God svenska i tal som i skrift.
-Lokalkännedom, att med hjälp av GPS kunna hitta i Göteborg och grannkommuner.
-Kunna redovisa femårsbakgrund i arbetslivet eller studier. 

Villkor
Start: Omgående 
Ort: Göteborg
Arbetstider: vardagar, dagtid
Omfattning: Tillsvidare med en provanställning i 6 månader

Din profil
Vi tror att du som söker är med fördel tävlingsinriktad och har en idrottsbakgrund. Vi söker dig som brinner för att ge service och alltid kommer bemöta kunderna med ett leende! Du som söker trivs med ett högt tempo och fartfyllda dagar. Som person är du initiativtagande och trivas med att arbeta självständigt. 

Ansökan
Vi rekryterar löpande, så sök tjänsten redan idag!

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Vi söker duktiga skjutstativförare!

Vi söker duktiga skjutstativförare!

Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

C-chaufförer sökes till sommaren

C-chaufförer sökes till sommaren

Lager/logistik/transport