Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Verkstadstekniker / Servicetekniker sökes till Svetsmaskinservice!

Svetsmaskinservice AB är på frammarch och söker nu en verkstadstekniker till Göteborg för att utöka teamet!

Om Svetsmaskinservice AB
Svetsmaskinservice är ett av nordens största serviceföretag för den svetsande industrin. Företaget startades redan 1965 och har sitt huvudsäte i Göteborg samt etableringar i Uddevalla. Svetsmaskinservice AB erbjuder uthyrning, försäljning och service av svets och tillbehör samt arbetsutbildningar. Företaget har även en välsorterad gasdepå för all sorts industri och övrig handel.
 
Vad går arbetet ut på?
I dina arbetsuppgifter ingår hantering, reparationer och kalibrering av företagets svetsutrustning som ingår i deras uthyrningsverksamhet. I ditt arbete ingår även kundkontakt och att vara behjälplig i teamets övriga arbetssysslor som t ex. utkörning, hämtning och utrustning. 

Kunskapskrav

  • Erfarenhet av service- och reparationsarbete
  • Teknisk förståelse
  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • God datorvana

Den vi söker
Utöver arbetslivserfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter så ser vi gärna att du har ett tekniskt intresse för utrustning och vill utvecklas med Svetsmaskinservice. Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av servicearbete och att du är redo att ta nästa steg eller har genuint intresse av att meka och även vill göra detta professionellt. Du känner dig tillräckligt bekväm med att utföra ett arbete självständigt; men det är minst lika viktigt att du kan arbeta i team. 
 
Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Arbetstider: Dagtid 07.00-16.00, kan tillkomma övertid 
Omfattning: Heltid

Låter detta som dig? Kliar det i dina meka-fingrar? Vänta inte med att söka! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansökan
Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup i Göteborg, rekryterare Anel Bosnjo. För frågor om tjänsten ring 073-4304996 eller maila [email protected]