Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Trafikplanerare till internationellt logistikföretag

Trafikplanerare till Internationellt logistikbolag i Göteborg!

Trivs du i en föränderlig miljö där snabba beslut är en del av vardagen? Tycker du om att leverera service? Vi söker nu en trafikplanerare till ett välkänt logistikföretag i Göteborg!
 

Om Rollen
Som trafikplanerare spelar du en avgörande roll för hur vår kund levererar den kvalitet och service som kunder och partners förväntar sig. Du ansvarar tillsammans med ett team för distributionen inom Göteborg och fungerar samtidigt som navet mellan kunder och åkerier. Du samordnar, optimerar och planerar distributionsbilar och håller tät dialog med kunder, chaufförer och kollegor. Tjänsten består också av administrativa arbetsuppgifter, som avisering av leveranser och upphämtningar samt beräkning av specialuppdrag. Stora delar av arbetet är automatiserat och därför ställs höga krav på datakvalitet i vårt speditionssystem. Tempot är tidvis högt och många saker händer samtidigt, vilket ställer stora krav på samarbete, noggrannhet och fokus. Laganda och bra trivsel är viktiga faktorer för framgången tillsammans.

Vem är du
Vi söker dig som tidigare har arbetat med någon liknande tjänst inom administration kopplat till service, logistik-och/eller transportarbete och minst något års arbetslivserfarenhet motsvarande arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen behöver du ha goda datakunskaper och kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och som person tror vi att du är välstrukturerad, organiserad, initiativrik, självständig, målmedveten och drivande i arbetssätt och har en förmågan att angripa utmaningar utifrån ett helikopterperspektiv och lägga pusslet därefter.

God lokalkännedom i Göteborgsområdet är en merit.

Arbetet bedrivs i två typer av skift: 04-13 samt 09-18.
Måndag-Fredag
Arbetsplats: Göteborg

Du kommer initialt erbjudas en anställning av OnePartnerGroup med intention om att gå över i anställning hos kunden!

Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup i Göteborgs, rekryteringskonsult Henrik Areskoug. För frågor om tjänsten maila [email protected]

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök därför redan idag!