Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Touchtech söker innesäljare som vill vara med och revolutionera retailbranschen!

Vill du vara med och driva utvecklingen framåt inom detaljhandeln? Vill du jobba med retail, upplevelser och människor, samt vara med att sudda ut gränserna mellan fysisk butik och e-handel? Då är detta tjänsten för dig!

Touchtech har som syfte att utveckla och revolutionera framtidens kundupplevelser inom B2B-försäljning och butiker. Företaget hjälper sina kunder att skapa lönsamhet genom att föra samman e-handel med den fysiska butiken. Detta görs bland annat via pekskärmar som placeras i butikerna i syfte att kunna visa ett bredare sortiment än vad som får plats i butiken, samtidigt som det hjälper säljarna i sin rådgivning med kunderna och underlättar det administrativa arbetet.

Om tjänsten
Företagets lösning och teknologi är unik, nu söker de dig som ser potentialen i detta och vill bidra till att sprida den på marknaden. Som innesäljare kommer du använda telefon och mail som främsta verktyg i syfte att hitta rätt ingång hos potentiella samarbetspartners. Du bokar sedan ett möte där du, med stöd av övriga i organisationen, demonstrerar produkten och nyttan med den. Utöver detta ansvarar du för prospektering samt uppföljning av potentiella kunder.

Du kommer få en fin plattform för utveckling med en coachande och erfaren försäljningschef som stöttar dig längs vägen och ger dig rätt energi och verktyg för att lyckas.

Den vi söker
Vi söker dig som inte är rädd för att lyfta luren och brinner för försäljning. Du har en attraktiv produkt i ryggen och du vågar ta initiativ att kontakta potentiella kunder i syfte att sprida den på marknaden. Vidare har du ett stort driv, bra säljkondition och vilja att bli grym på det du tar dig an. Du är nyfiken på såväl produkten som hur du kan förbättra dig som säljare.

Krav för tjänsten:

  • Tidigare erfarenhet av försäljning, mötesbokning och/eller butiksarbete
  • Erfarenhet av telefon som arbetsverktyg
  • Flytande kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska

Övrigt
Omfattning: Heltid
Startdatum: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Vardagar 08:00 – 17:00 med möjlighet till flexibilitet
Lönemodell: Stabil grundlön samt provisionsmöjlighet
Plats:  Korsgatan 7, 411 16 Göteborg

Känner du att denna tjänst passar dig? Vänta inte med att söka! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare och konsultchef Anel Bosnjo på 073 430 49 96 eller [email protected].