Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Cetetherm AB

Teknisk säljare till Cetetherm i Göteborg!

Har du ett brinnande intresse för teknisk försäljning och vill hjälpa kunder med energieffektivitet och hållbara klimatlösningar? Trivs du med stort eget ansvar och att hitta den bästa tekniska lösningen till kunden? Då kan detta vara rätt nästa steg för dig!

Cetetherm AB erbjuder högteknologisk produktkompetens inom uppvärmnings- och kylsystem runt om i världen och är en del av den svenska NIBE-koncernen. Vi levererar innovativa och konkurrenskraftiga värme- och kyllösningar på den växande marknaden för energieffektiva och klimatsmarta komfortlösningar. Vi strävar efter att vara det föredragna varumärket för ledande värme- och energibolag genom att erbjuda toppmoderna teknologier för maximal kundnöjdhet. Det är vårt uppdrag, men framför allt vår passion!

På grund av pensionsavgång söker vi nu en ny säljare i Göteborg!

Om rollen
Du kommer vara en viktig del av företaget och ingå i ett säljteam på 5 personer som är spridda runtom i Sverige. Ditt huvudsakliga geografiska område är Göteborg men också kringliggande orter inom ett par timmars resväg. Du tar över en stabil bas av befintliga kunder och förväntas fortsätta bygga relation samt vidare utveckla samarbetet. Större delen av din tid går åt att hantera inkommande förfrågningar från kunder och skicka offerter utifrån underlaget. Utöver detta räds du inte för att ta kontakt med nya kunder och kartlägga eventuella framtida behov. Du äger hela säljprocessen från ax till limpa och jobbar administrativt samt konsulterande med visst stöd från innesälj. Exempel på kunder kan vara allt från energibolag till distributörer, installatörer, fjärrvärmeverk och fastighetsbolag.

Du erbjuds en grundlig introduktion och fortlöpande kompetensutveckling, professionella säljhjälpmedel (inklusive tjänstebil) och support för att du ska få de allra bästa förutsättningarna att lyckas.

Din profil
Vi söker dig som har en vana att arbeta självständigt, och som trivs med det. Du drivs av teknisk problemlösning och har ett starkt resultat- och kundfokus. Som person är du mån om att göra ett varaktigt gott intryck och är duktig på att bygga upp och underhålla relationer. Som säljare är du en aktiv och god lyssnare, du analyserar behov på ett systematiskt sätt för att hitta nya möjligheter till långsiktiga affärer.

Vi ser gärna att du även uppfyller nedanstående:

  • Tidigare erfarenhet inom teknisk försäljning
  • God datorvana och administrativ förmåga
  • Lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
  • Erfarenhet inom VVS- eller el-branschen är meriterande

Vi erbjuder
Cetetherm är ett företag i framkant inom en bransch där tillväxtpotential och behovet är stort. Här får du vara med och utvecklas i en internationell koncern som befinner sig i en expansionsfas. Vi erbjuder ett arbetsklimat där frihet under ansvar, laganda, högt i tak och stora utvecklingsmöjligheter skapar motivation i ditt dagliga arbete. Du erbjuds en fast lön med möjlighet till årlig bonus baserat på såväl egen- som övriga organisationens prestation.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Startdatum: Enligt överenskommelse
Arbetstid: mån-fre 8-17, flexibel arbetstid
Plats: Flöjelbergsgatan 8, Mölndal. Möjlighet till hemmajobb
Lön: Fast månadslön med möjlighet till årlig bonus

Låter detta spännande?
Cetetherm har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka din ansökan via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Carola Sandström, 073 413 09 61 eller [email protected].
 

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Vi söker Kundservicemedarbetare

Vi söker Kundservicemedarbetare

OnePartnerGroup Örebro AB | Örebro län, Örebro | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Sverull Elektrodynamo söker kundsupport

Sverull Elektrodynamo söker kundsupport

Sverull ElektroDynamo AB (Lidköping) | Västra Götalands län, Lidköping | Marknadsföring/försäljning

Teknisk säljare till Sund Birsta AB

Teknisk säljare till Sund Birsta AB

OnePartnerGroup Sundsvall AB | Västernorrlands län, Sundsvall | Marknadsföring/försäljning

Säljare rekryteras till JAS Worldwide

Säljare rekryteras till JAS Worldwide

JAS Worldwide Sweden AB | Stockholms län, Sigtuna | Marknadsföring/försäljning