Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Teknisk säljare inom fasad till Sto Scandinavia AB

Vill du arbeta på ett välrenommerat företag som säljer (och producerar) moderna, innovativa och kvalitativa produkter, där stort fokus ligger på hög servicenivå och kunniga medarbetare? Då är det här tjänsten för dig!

Om Sto Scandinavia
Sto Scandinavia AB tillhandahåller systemlösningar inom fasad, interiör, betongrenovering och golv. Med en lång historia av innovativa lösningar och hög kvalitet är Sto en ledande tillverkare av produkter för byggnader och anläggningar, med över 5000 medarbetare runtom i världen och en omsättning på 1,3 miljarder Euro. Vi vill bidra till ett omsorgsfullt byggande till nytta för människor, samhälle och miljö. Med ett stort utbud av produkter och service är våra ca 140 kunniga medarbetare i Sverige delaktiga från idéskedet till färdigt projekt. Läs mer om oss på www.sto.se.

Dina arbetsuppgifter
Sto Scandinavia jobbar med olika produktsegment och för den här tjänsten som säljare kommer du att jobba med segmentet Fasad. Du kommer att ingå i region Syd som består av 8 kunniga och kompetenta kollegor. I Göteborg kommer du jobba tätt tillsammans med en till kollega där ditt distrikt främst är Göteborg samt söderut längs kusten, vid Halmstad tar sedan nästa säljare vid geografiskt sett.

Din vardag som säljare hos Sto Scandinavia kommer bestå av försäljning av produkter och systemlösningar samt att bearbeta och vårda relationerna med dina kunder som är byggentreprenörer och byggföretag. Kunderna kan vara allt från små till stora företag men kan även vara fastighetsbolag.  Du kommer att få ta över befintliga kunder men det läggs även stor vikt vid nykundsbearbetning då detta är ett av fokusområdena på Sto Scandinavia och för hela Sto koncernen.

Hos Sto Scandinavia arbetar du efter en strukturerad säljprocess med kontinuerlig uppföljning. Du bokar in besök hos befintliga och nya kunder där du identifierar behov och föreslår lösningar samt skapar goda relationer med kunderna. Produkterna som du säljer kan bestå av mer avancerade fasadsystem eller enklare produkter för puts och färg. För att du ska ha möjlighet till att hjälpa kunderna på bästa sätt finns det alltid kollegor som du kan bolla med såsom produktchefer, teknisk support och backoffice.

Utöver dina kundbesök kommer du att arbeta med åtgärdsförslag, offerter, order planering och administration genom koncernens CRM-system. Du utgår från deras kontor i Mölndal där du också har tillgång till andra kollegor inom Fasad, Golv, Betong och Shop som kan stötta dig i ditt arbete.

Din profil
För att lyckas i rollen som säljare hos Sto Scandinavia ser vi att du är en person som är driven, har ett stort engagemang samt uppskattar närvaro ute på fältet. Vi ser även att du är utåtriktad, serviceminded, strukturerad, trygg i dig själv och är duktig på att skapa och utveckla nya affärsrelationer samt bibehålla med dom befintliga. 

För den här rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet av försäljning troligen från byggbranschen och att du har en god ekonomisk och byggnadstekniks förståelse. Vi vill också att du behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift. God datorvana och tidigare erfarenhet av arbete i CRM-system är meriterande för denna tjänst.

Sto Scandinavia erbjuder ett fritt och självständigt arbete, samtidigt som du kommer att tillhöra ett erfaret och professionellt team där fokus ligger på att hjälpa varandra att nå gemensamma mål.

Är det här tjänsten för dig? Urval sker löpande så sök redan idag – vi ser fram emot din ansökan!