Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Teknikintresserad montör för långsiktigt uppdrag!

Är du teknikintresserad och fingerfärdig? Trivs du i en tillverkande industri där du få möjlighet att arbeta med händerna?

Till en av våra kunder inom tillverkningsindustrin söker vi nu montörer till företagets produktion. Du kommer arbeta med montering av battericeller. För rätt person finns möjligheter att växa inom företaget och bland annat arbeta med testning eller prototypmontering. 

Detta är en långsiktig tjänst med förväntan om att gå över i anställning hos kundföretaget.
 

Dina arbetsuppgifter
Som montör ute hos vår kund kommer du arbeta med montering av elektronik och mekaniska komponenter. Arbetet sker stegvis och rotation kring arbetsuppgifterna förekommer. Du kommer också arbeta med finmekaniska monteringsmoment och förväntas ta stor ansvar gällande kvalitét och säkerhet. Företaget ligger i framkan gällande teknisk innovation och här finns också möjligheten att växa och få ansvar för t.ex testning eller prototypmontering. 

Krav 
– Gymnasieutbildning, gärna med inriktning El/Teknik eller mekanik

– Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift 

Meriterande
– Certifiering inom lödning 

Villkor
Start: Omgående
Ort: Torslanda
Arbetstider: dagtid
Omfattning: Heltid

Din profil
Det är av allra högsta vikt att du är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete eftersom du arbetar med väldigt små komponenter. Vi söker därmed dig som har en god komponentkännedom, bra tempo och fingermotorik. Som person är det viktigt att du är noggrann och ambitiös för att möta företagets kvalitetsnivå. Vi tror att du kanske har arbetat med ytmontering tidigare, men vi lägger stor vikt vid din personlighet och arbetsmoral. Det är en rolig och utmanande tjänst för dig som har ett stort teknikintresse och är nyfiken på att lära dig nya saker. Som person är du lugn, sansad och trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Du bör kunna arbeta både dagtid men även kvällstid. 

Ansökan
Känner du att denna tjänst är något som passar dig, sök direkt, ural sker löpande!

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se