Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Svetsare till Lackdoor Industri AB

Vi sysselsätter ca: 25 personer, där flera har mer än 30 års erfarenhet av tillverkning och lackering av metallpartier. Vi huserar i en komplett anläggning på drygt 3.000 kvadratmeter i Frillesås fem mil söder om Göteborg. ​Vår affärsidé är att projektera, rita, tillverka, ytbehandla och leverera färdiga partier och produkter till kund eller byggarbetsplats. Produkterna tillverkas helt efter kundens behov och önskemål.

För kunds räkning söker vi just nu en svetsare för ett heltidsuppdrag. Vi söker dig som har erfarenhet och har tidigare kunskaper inom MIG- och TIG-svetsning. Det är en stor fördel om du tidigare även har svetsat i rostfritt stål. Allt jobb utgår från ritning, då ingen produkt är den andra lik söker vi dig som är kunnig inom ritningsläsning. Det förekommer även dörrtillverkning och låsinstallation. Därav är det ett stort plus om du har erfarenhet av detta.

Krav: 
– Du ska ha goda kunskaper i ritningsläsning.
– Erfarenhet från MIG-/TIG svetsning, licenser är naturligtvis meriterande.
– Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Meriterande:
– Traverskort
– Erfarenhet av dörrtillverkning eller låsinstallation
– B-körkort och tillgång till bil. Begränsad kollektiv trafik.
– Svetsat i rostfritt stål.

Villkor: 
Start: Enligt överenskommelse 
Ort: Frillesås
Arbetstider: 06.30-16.00 mån-tors & 06.30-13.00 fredag 
Omfattning: Visstidsanställning via OnePartnerGroup till en början, med en långsiktig tanke att övergå till kund.

Vi tror att du är lösningsorienterad och bra på att ta egna initiativ i arbetet. Du som söker är praktiskt lagd och kan beskriva dig själv som en naturlig problemlösare. Du är en självgående, noggrann och flexibel person som känner stor ansvarskänsla för ditt arbete. Vi tror att du som söker är kvalitetsmedveten och har goda kunskaper i svenska språket. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. 

Ansök idag urval sker löpande, det kan vara din möjlighet till ett nytt arbete.

Vi tar endast emot ansökningar via annonsen, vi tar inte emot några ansökningar via e-post och telefon.