Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Best transport AB - Göteborg

Sommarjobb inom transportadministration/trafikledning!

Är du student och söker sommarjobb v.27-30 samt ett extrajobb vid sidan av studierna? Är du en serviceminded, kommunikativ och självgående person som trivs med ansvar och att fatta egna beslut? Då har vi rätt tjänst till dig! Till vår kund Best Transport i Göteborg söker vi nu en transportadministratör/trafikledare!

Best Transport har sedan 1976 erbjudit små och stora företag prisvärda transportlösningar, idag är vi drygt 500 fordon som utför tusentals uppdrag varje dag. Best Transport finns idag med egen verksamhet i Stockholm, Köpenhamn, Uppsala, Göteborg, Malmö, Växjö, Luleå och Oslo.
Vi hjälper företag med lokala bud, distribution, hemleveranser, flygtransporter och mycket annat. 

Om rollen
Hos Best Transport har vi alltid fokus på att leva upp till kundernas förväntan på service och kvalitet. I rollen som transportadministratör/trafikledare kommer du huvudsakligen ha kontakt med våra chaufförer samt kunder och säkerställa att transporterna flyter enligt plan. Du finns tillhands för kunderna och svarar på eventuella frågor kring deras leveranser. Utöver detta är du även ett stöd för chaufförerna och säkerställer så att paketen levereras i rätt tid och till rätt adress. Skulle någon chaufför få förhinder under en körning pga. sjukdom, olycka eller liknande ser du till att lösa problemet enligt rutin och eventuellt meddela kunden vid försening. 

Vi söker dig som…
– Är student med beräknad examen tidigast 2024
– Gärna jobbar extra cirka varannan helg vid sidan av studierna
– Har god datorvana
– Behärskar svenska flytande i tal och skrift

Som person är du serviceminded, kommunikativ och självgående. Du är en problemlösare och trivs i en roll med mycket flexibilitet och eget ansvar. Vidare är du strukturerad och noggrann, även i stressiga situationer. Du ser dig själv trivas i en roll där arbetstempot ena stunden kan vara lugnt och andra stunden sker flera saker samtidigt och kräver handlingskraft. Studerar du relevant utbildning inom logistik- och transportledning är detta meriterande. 

Övrigt 
Omfattning: Heltid v.27-30. Därefter extrajobb cirka varannan helg med varierande arbetstider.
Startdatum: 6 juli 
Arbetstid: mån-fre 17:00-22:00
Plats: Mejerigatan 1, 412 76 Göteborg

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsterna. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka!

Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup i Göteborg. För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Anel Bosnjo på 0734304996 eller [email protected]