Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Söker du LIA/praktik inom försäljning? Gör den hos oss!

Studerar du försäljning och vill göra din LIA/praktik på ett framgångsrikt rekryterings- och bemanningsföretag? Då kan du göra den hos oss!
 
Om tjänsten
Vi kan erbjuda dig en plats där du får jobba med B2B försäljning mot våra nuvarande- samt potentiella kunder. Vi söker efter dig som vill lära dig hantverket och få en bred förståelse för hela säljprocessen. Du kommer utbildas av vår försäljningschef och sen med stöd hantera en kundstock samt jobba med nya kunder.
 
Din praktik inleds med att lära känns organisationen och dess delar, såsom rekryterare och konsultchefer. Vidare får du en genomgång av system, produkten, befintliga kunder m.m. Du gör därefter en djupdykning i säljprocessens delar, såsom kartläggning, prospektering, mötesbokning, kundbesök och uppföljning. Din praktik avslutas med ett mer omfattande slutprojekt.
 
Vem är du?
För att trivas hos oss är du en positiv och självgående person som sprider mycket energi. Du brinner för att kommunicera med andra människor och har en förmåga att vara strukturerad i ditt arbete samt kan ta egna initiativ. Du känner igen dig i våra värdeord: schysst, framåtlutad, lagspelare och du är inte rädd för att "hugga i". Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Om OnePartnerGroup:
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Affärsutvecklingschef till Sundsvall Energi AB

Affärsutvecklingschef till Sundsvall Energi AB

Västernorrlands län, Sundsvall | Marknadsföring/försäljning

Teknisk säljare sökes till Metro Therm

Teknisk säljare sökes till Metro Therm

Gävleborgs län, Gävle | Marknadsföring/försäljning

Account Manager B2B till Elkraft

Account Manager B2B till Elkraft

Skåne län, Malmö | Marknadsföring/försäljning