Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Söker du extra jobb & är en duktig truckförare? Se hit!

Har du erfarenhet av lager- och logistikbranschen? Är du student eller jobbar deltid och söker ett extrajobb? Just nu söker vi truckförare för extrajobb 2-3 dagar i veckan!

Arbetet innebär lossning och lastning av in och utgående gods. Du som söker skall ha god vana av truckkörning, framförallt motvikstruck och skjutstativtruck. Du ska ha vana att lyfta och köra olika typer av gods med trucken. Arbetet ställer höga krav på effektivitet och precision. 

Krav: 
– Truckkort (A 1-4 & B 1-4) 
– Minst 1 års erfarenhet av att köra truck 
– Har kört skjutstativtruck eller motviktstruck 
– Har en annan sysselsättning på minst 50%
– Kan arbeta 2-3 vardagar i veckan. 

Meriterande: 
– Körkort och tillgång till bil. 

Villkor
Start: Omgående
Ort: Göteborg
Arbetstider: Varierande arbetstider, kvällsskift 14.30-20.30 eller nattskift 22.30-07.00
Omfattning: Behovsanställd 

Din profil
Vi söker dig som har truckkort A+B samt minst 1 års erfarenhet av att köra truck. Vi ser gärna att du som söker tränar regelbundet, har därför god fysik och har därför inga problem med tunga lyft. Det är viktigt att du är självständig i din roll som lagerarbetare och kan ta egna initiativ. Du anser att det är viktigt att arbeta med hög säkerhetsmarginal och känner dig säker på trucken. För att vara aktuell för rollen måste du ha en annan sysselsättning på minst 50% och kunna arbeta 2-3 dagar i veckan. 

Ansökan
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi tar endast emot ansökningar via annonsen!