Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Skjutstativsförare sökes till kund i Landvetter!

Dina arbetsuppgifter
Kunden är verksam inom e-handel och produkterna som plockas är främst inom kategorin kläder, skor och inredning.
Vi söker personer som vill arbeta heltid på ett fartfyllt lager! Din huvudsakliga arbetsuppgift är varuplock med hjälp av truck, framför allt plocktruck eller skjutstativstruck. Eftersom att truckkörning sker dagligen söker vi dig som har erfarenhet av att jobba på lager. För dig som har erfarenhet finns även tjänster på in/utleverans avdelningarna. Du kommer att arbeta utifrån fastställda mål för både plockfart och felplock.

Arbetstiderna är förlagda vardagar (måndag-fredag),  07:00-16:00 alt. 14.45-23.15. 

Krav
– Truckkort A1-4 & B1-4 
– Erfarenhet av skjutstativstruck
– Behärskar svenska språket väl i tal och skrift

Meriterande 
– B5 truck behörighet
– Erfarenhet av plocktruck
– Körkort samt tillgång till bil

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Landvetter 
Arbetstider: Vardagar, dagskift alt. kvällsskift
Omfattning: Heltidstjänst

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lager och truckkörning. Arbetet ställer därför höga krav på effektivitet och noggrannhet. Du som söker är därmed till fördel noggrann, självgående och strukturerad! Hos kunden erbjuds du ett fartfyllt jobb på en arbetsplats med god struktur och sammanhållning. Varorna kan variera i storlek och vikt, därför är det viktigt att du har god fysik och inga problem med tunga lyft.

Ansökan
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen!