Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Skjutstativförare för extrajobb!

Just nu söker vi erfarna skjutstativsförare som vill arbeta extra 2–3 dagar i veckan!

Du som söker skall ha god vana av truckkörning av skjutstativtruck. Du har tidigare testat på att placera på pall på minst 6 meters höjd. Arbetet ställer höga krav på effektivitet och du kommer att arbeta efter fastställda mål gällande plockfart och felplock. Arbetet är förlagt måndag till fredag, både dag- och kvällsskift där du har möjlighet att påverka dagarna/tiderna som du vill jobba, för att kunna kombinera dina studier eller annan huvudsaklig syssla. Vi ser långsiktigt på uppdraget och ser att du som söker har minst ett år kvar av dina studier alt likvärdig nuvarande anställning.

Krav: 
– Truckkort (A1–4 & B1–4) 
– Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (timanställning räknas inte), skicka med fördel in intyg tillsammans med ansökan!
– Minst 1 års erfarenhet av att köra skjutstativstruck 
– Vi gör ett utdrag ur belastningsregistret 
– Kunna vara tillgänglig för arbete 2–3 vardagar i veckan!

Meriterande: 
– Körkort och tillgång till bil

Villkor
Start: Enligt överenskommelse 
Ort: Göteborg
Arbetstider: Varierande arbetstider, skift: dag och kväll (inget helgarbete) 
Omfattning: Behov 

Din profil
Du som söker är därmed till fördel tävlingsinriktad och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Det är viktigt att du är självständig i din roll som lagerarbetare och kan ta egna initiativ. Du anser att det är viktigt att arbeta med hög säkerhetsmarginal och känner dig säker på att placera pall på minst 6 meters höjd.

Ansökan
Intervjuer sker löpande, sök därför tjänsten redan idag!
Vi tar endast emot ansökningar via annonsen!