Servicetekniker till Gunnebo i Göteborg

Göteborg

Servicetekniker till Gunnebo i Göteborg

Har du tidigare erfarenhet som servictekniker och trivs i en ansvarstagande roll med stort fokus på teknik och IT? Vill du jobba i ett internationellt och stabilt företag med utvecklingsmöjlighter, då kanske du är Gunnebos nästa kollega! 

 

Om Gunnebo och vad dom kan erbjuda: 

Gunnebo Nordic AB är det svenska försäljningsbolaget i säkerhetskoncernen Gunnebo. Koncernen är världsledande inom säkerhetsprodukter, tjänster och lösningar för kontanthantering, kassaskåp och valvrum, entrésäkerhet och elektroniska säkerhetssystem. Kunderna finns primärt inom banker, detaljhandel, värdetransportbolag, offentliga och kommersiella byggnader, kollektivtrafik, samt industrier och andra platser med krav på hög säkerhet.
Gunnebo-koncernen har dotterbolag i 28 länder i Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien/Stillahavsområdet och Amerika samt distributörer på ytterligare 100 marknader. Företaget sysselsätter 4400 anställda. 

Gunnebo är ett företag som är öppen för utvecklingsmöjligheter till sina kollegor där man tillsammans får vara med och påverka. 

 

Dina arbetsuppgifter:

I din roll som serviceteknker är du ansiktet utåt hos Gunnebos kunder där du kommer fokusera på service, installation och underhåll inom området inbrottlarm och CCTV. Du kommer dagligen vara ute hos kunderna och säkerställa att kunderna får den serivce som efterfrågas där endel av rollen även innebär bearbetning av befintliga kunder och dess behov. Du ansvarar även för dokumentation av det arbete du gör hos kunden såsom installationsunderlag, ritningsunderlag och programfiler.

I din roll innebär det att du har ett tätt samarbete med dina kollegor såsom tekniker, säljare men också  underleverantörerna som ansvarar och sköter kablaget av uppsättningen. Du kommer även rapportera till din närmsta servicechef som kommer finns som ett stöd för dig i ditt dagliga arbete.  

Resor sker i tjänsten och i denna roll får du räkna med att resa cirka en vecka/ månad. 

 

Din profil: 

Som servicetekniker hos oss på Gunnebo Nordic kommer du vara ansiktet utåt hos kunderna, och där ser vi att det är viktigt att du har en affärsförståelse och förståelse för vad kunden har för behov och kunna serva detta på bästa möjliga sätt. Eftersom din roll innebär både självständigt och eget arbete men också samarbete med olika parter i bolaget och externa kontakter, är det viktigt att du som person har lätt att samarbeta med olika människor. Vi ser även att du kan ta ansvar, fatta egna beslut och jobba på ett självständigt sätt.

Du har ett intresse för teknik och gärna inom kameravärlden är det ett plus för att trivas i den här rollen. 

 

Vi ser gärna att du uppfyller nedanstående krav:

– Gymnasisteutbildning inom teknik eller IT

– Tidigare erfarenhet som fälttekniker, gärna inom el/tele,nätverk/It och inom CCTV

– Körkort B

– Svenska obehindrat i tal och skrift

 

Känns det som detta är något som kan passa dig, sök direkt, urval sker löpande!

Laddar...