Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Megtec Systems AB

Servicechef till MEGTEC Systems AB

Är du en ledare som vill bygga starka team och utveckla goda långsiktiga kundrelationer? Är du dessutom kunnig inom automation, maskin- eller elteknik? Då kan du vara rätt för denna roll!

MEGTEC
MEGTEC Systems AB ingår i Dürr Systems AG, ett globalt företag ledande när det kommer till Clean Technology Systems och rening av industriella utsläpp. MEGTEC Systems AB förser marknaden med en mängd olika reningstekniker som elfilter, textilfilter, skrubbrar, katalytiska- och oxidationssystem.

MEGTEC är just nu inne i en stark tillväxtfas och söker nu en Servicechef som vill vara med på deras tillväxtresa. Med Kontor i centrala Göteborg erbjuds du en utvecklande och verksamhetsnära roll. Här blir du en del av ett gott gäng på totalt 25 medarbetare. Du blir välkomnad in i en platt organisation där det andas samarbete, prestigelöshet och glädje!

Om Tjänsten
Som servicechef på MEGTEC har du en nyckelroll som innebär bland annat att vara MEGTECS ansikte utåt mot kunder på nya och tidigare installerade anläggningar, samt även besöka och skapa långsiktiga relationer till våra kunder som återfinns runt om i huvudsak Skandinavien och även övriga världen.
Rollen innebär att du är ansvarig för företagets service, reparationer, ombyggnader och reservdelsförsäljning inom Skandinavien.

Du tar ansvar för att garanti- och serviceärenden utförs på ett så professionellt, korrekt och planenligt vis som möjligt. I rollen ingår det att ha kontakt med nya potentiella kunder för reparationer och ombyggnader, samt med hjälp av kollegor se till att flödet från kalkyl till order, uppföljning, avslut och fakturering fullföljs.

Vidare arbetsuppgifter:
Du kommer att ansvara för servicegruppen med administratörer, egna- och inhyrda servicetekniker. Du ansvarar för att våra skräddarsydda installationer funktionellt överensstämmer med kundernas tekniska system och behov.
Praktiskt innebär det att du bidrar i faserna:

  • arbetsplanering
  • eftermarknad
  • merförsäljning
  • ekonomi, kostnadsuppföljning,

Tyngdpunkten kommer att ligga på:

  • service och drifttagning där det bland annat utförs löpande service.
  • att hjälpa och leda våra egna och externa servicetekniker med problemlösning och analys.
  • att delta i riskbedömningar och ansvara för att vi tekniskt och säkerhetsmässigt levererar rätt typ av åtgärder.
  • besöka och skapa långsiktiga relationer till våra kunder

Om dig!
Du kommer att trivas bäst i denna roll om du är en engagerad, målinriktad och självgående person med ett strukturerat arbetssätt och gott sinne för service och affärer.

Då denna roll innefattar samarbete och kommunikation med många olika parter tror vi att du trivs med att ha kontakt och skapa goda relationer med andra människor för att bästa sätt kunna lösa dina arbetsuppgifter.

Vidare tror vi att du är en naturlig ledare som trivs med att leda, utveckla och sporra dina medarbetare i det dagliga.

Kvalifikationer:
Gymnasieingenjör eller motsvarande erfarenhet inom automation och/eller maskinteknik, el eller annan teknisk utbildning.
Goda ledaregenskaper
Erfarenhet av fältservice på el, styr o reglersystem och mekanik.
Kunnig i MS Officepaketet.
Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
Kunskaper i engelska, (övriga språk är meriterande.)
Körkort B
Meriterande med erfarenhet av fältservice på el, styr o reglersystem och mekanik.

Visst låter det intressant!
I tjänsten ingår tjänstebil.
Tjänsten omfattar ca. 50–70 resdagar per år.
Tillsättning så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar MEGTEC med OnePartnerGroup. Anställning sker direkt hos MEGTEC. Vid frågor vänligen kontakt ansvarig rekryterare Tania Benitez på [email protected].
Vi arbetar med löpande urval, sök därför tjänsten redan idag!

 Välkommen med din ansökan!
 

OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Fler jobb inom Chef/Ledning

Xolaris söker Chief Operations Officer (COO)

Xolaris söker Chief Operations Officer (COO)

Xolaris Civil Security AB | Norrbottens län, Luleå | Chef/Ledning

Interim Business Controller till Umeå

Interim Business Controller till Umeå

OnePartnerGroup Umeå AB | Västerbottens län, Umeå | Chef/Ledning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 8 augusti. Skynda dig att söka!
Solutions Designer till TGW Logistics Group

Solutions Designer till TGW Logistics Group

TGW Logistics Group | Västra Götalands län, Göteborg | Chef/Ledning

Transportchef till GLC-Thermo & Distribution

Transportchef till GLC-Thermo & Distribution

GLC Göteborgs Lastbilcentral | Västra Götalands län, Göteborg | Chef/Ledning