Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Umia Sweden AB- Göteborg AB

Senior Projektledare Ventilation till Umia Göteborg

Bli del av ett starkt växande bolag! Vill du vara med och bygga något nytt och driva Umia Göteborg framåt? Nu söker vi en projektledare inom ventilation! 

Umia Sweden AB grundades i Umeå 2010 och är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. Idag har Umia en stark närvaro i hela landet genom dotterbolag i Luleå, Skellefteå, Umeå, Uppsala, Stockholm, Malmö, och Ystad.
Hos Umia är vi-känslan en avgörande framgångsfaktor. Vår unika idé är att se alla teknikområden som en sammanhållen enhet och arbetar därför tekniköverskridande. Vi kallar det Umiamodellen och den är omtyckt av både kunder och våra medarbetare.

I takt med att Umia med full kraft etablerar sig i Göteborg söker OnePartnerGroup för Umias räkning nu en projektledare inom ventilation. I denna tjänst får du nyttja dina naturliga egenskaper tillsammans med dina erfarenheter från branschen till att driva en fortsatt växande entreprenadverksamhet framåt och uppåt. Du kommer bli en viktig spelare i Umia Göteborgs fortsatta framgångsresa. Med erfarenhet, teknisk kompetens och gränsöverskridande samarbete inom verksamhetsområdena rörteknik, fläktteknik, elteknik, energiteknik, reglerteknik, säkerhetsteknik och teknikkonsult skapar Umia resurs- och energieffektiva installationslösningar för framtiden.

Umias erbjudande
Umia är ett starkt växande bolag och du får komma in och bygga upp organisationen med fokus i Göteborg. För rätt person finns det stora möjligheter att växa inom koncernen, både vertikalt och horisontellt.

Vidare erbjuds du förmåner som friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, och en del av Umias bonussystem.

Om rollen
Som projektledare på Umia planerar, strukturerar och optimerar du projektets utförande enligt Umiamodellen och dess ekonomi. Att arbeta enligt Umiamodellen innebär en samverkan mellan samtliga tekniker (UTK, EL, VE, VS och SÖ). Du kommer att aktivt delta i projekten och ansvarar för att leda, samordna och säkerställa att rätt resurser finns i teamet. Fokus kommer ligga både på projektets tekniska- och ekonomiska genomförande. Som projektledare deltar du i besiktning av projekten och ansvarar för nödvändiga åtgärder. Vidare finns det ett stort kundfokus och du arbetar alltid för goda kundrelationer och merförsäljning där du kontinuerligt bygger ditt nätverk av andra entreprenörer och intressenter.

Ansvarsområden
Som projektledare ansvarar du för hela projektet och det innefattar exempelvis ansvar för det ekonomiska resultatet, inköp, arbetsmiljö och teknisk kvalitet. Övriga ansvarsområden som projektledare är bland annat att se till att kvalitets- och miljösystem efterföljs, att hålla i utvecklingssamtal med angivna montörer och ansvara för att företagets verksamhetsledningssystem följs.

Projektledaren rapporterar till entreprenadchefen. Arbetet är förlagt på heltid, måndag till fredag med arbetstider 07.00-16.00. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vem söker vi?
Vi söker dig med relevant utbildning eller likvärdig erfarenhet, minst 4–5 års branschrelaterad erfarenhet från ventilation. Kunskap inom entreprenadjuridik, projektledning, projektekonomi och erfarenhet av kalkylering är meriterande. För att axla rollen krävs det flytande svenska, både i tal och skrift samt god datorvana med erfarenhet och kunskap av Officepaketet (Excel bland annat).

Du är trygg i dina tekniska kunskaper och förmedlar detta vidare genom ett positivt och tydligt ledarskap där du motiverar och inspirerar ditt team. Din samarbetsförmåga är god och du förstår att kommunikation är A och O för ett lyckat projekt. Då man är ansvarig på projekten krävs det att du har ett strukturerat sätt att arbeta och en rutin av dokumentation. Vi tror att du är lösningsorienterad och med din analytiska förmåga ser du enkelt alternativa vägar. Du är villig att lyssna in dina kollegor och tar gärna emot deras förslag och idéer.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Umia med OnePartnerGroup. Vid frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare Anel Bosnjo på 0734304996 eller [email protected]
Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och lång sikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.
 

Fler jobb inom Ingenjörsyrken

Our team is looking for yet another fantastic Project Developer

Our team is looking for yet another fantastic Project Developer

Ilmatar Solar AB | Skåne län, Malmö | Ingenjörsyrken

R&D Design Engineer - Controll Software

R&D Design Engineer - Controll Software

Ålö AB | Västerbottens län, Umeå | Ingenjörsyrken

Drift- och Underhållstekniker, Björkhöjdens vindpark

Drift- och Underhållstekniker, Björkhöjdens vindpark

Statkraft | Jämtlands län, Östersund | Ingenjörsyrken

Ansvarig för mekanisk design till MEGTEC!

Ansvarig för mekanisk design till MEGTEC!

MEGTEC Systems AB | Västra Götalands län, Göteborg | Ingenjörsyrken