Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OLKA SPORTRESOR AKTIEBOLAG

Säljare till OLKA Sportresor AB

Brinner du för sport och föreningsliv? Är du kommunikativ och trivs med försäljning? Vi letar just nu efter en Säljare till OLKA Sportresor i Göteborg, kan det vara dig vi söker?

OLKA Sportresor är en av Sveriges största sportresearrangörer och har varit verksamma i resebranschen sedan slutet av 1970-talet. Företaget arrangerar träningsläger och cuper för idrottsföreningar, fotbollsresor till Europas toppligor, NHL, Formel-1, konferensresor och andra evenemang som EM- & VM i olika sporter. OLKA Sportresor är sedan många år ett starkt och välkänt varumärke med ett unikt kontaktnät i sin nisch. Årligen reser mellan 25 000 – 30 000 resenärer med OLKA och merparten av företagets kunder väljer dem på grund av deras höga servicenivå samt tryggheten. Företagets kontor är beläget i fräscha lokaler i centrala Göteborg/Haga.

Om rollen
Som säljare hos OLKA Sportresor kommer du att ansvara för försäljning av gruppresor inom OLKAs största sporter och se till att kundkontakter sköts med hög servicenivå och gott affärsmannaskap. Rollen innebär många kommunikationsvägar då du håller kontakt med såväl föreningen som våra samarbetspartners och leverantörer ute i Europa. Du kommer främst arbeta med att identifiera och bearbeta nya potentiella kunder men även hantera befintliga kunder och inkommande förfrågningar. Att skapa goda och långsiktiga relationer med kunden är av yttersta vikt. I rollen agerar du rådgivande där ditt mål alltid är att ge kunden det bästa förslaget utifrån deras önskemål. En varierande och innovativ roll för dig som älska försäljning och idrott.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Identifiering av nya kunder.
  • Uppsökande försäljning.
  • Utveckla affären och relationen med befintliga kunder.
  • Offerthantering och uppföljning via telefon och mejl.
  • Arbeta tillsammans med teamet för att maximera företagets affärer i marknadssegmentet.
  • Hantering av viss administration.

Tjänsten innebär oftast flertalet tjänsteresor för att besöka samarbetspartners både utomlands och i Sverige.

Hos OLKA är service och försäljning en naturlig del av det dagliga arbetet och en förutsättning för att kunna leverera en bra kundupplevelse. Här jobbar ett ambitiöst gäng som alltid finns till hands för frågor, stöttning och gemenskap. Teamkänslan är stark på kontoret och här finns alltid nära till skratt samtidigt som professionalism och utveckling står högt i kurs.

Din profil
Som person är du social och framåt med ett stort sportintresse. Du brinner för försäljning och är en god relationsskapare och en skicklig kommunikatör. Du drivs av att göra affärer och har ett starkt resultatfokus. Vidare har du en förmåga att förstå kundens behov och omvandla detta till ett aktivt sälj genom att agera engagerat och kreativt. Du är en lagspelare och har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du trivs med att jobba självständigt och ta egna initiativ.

Vi söker dig som..

  • Har något års arbetserfarenhet som säljare
  • Har eftergymnasial utbildning är meriterande.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift (mycket bra kunskaper eller flytande norska eller danska är meriterande)

Övrigt
Omfattning: Heltid
Arbetstid: mån-fre 08-17 med viss flexibilitet.
Plats: Norra Allégatan 2, Göteborg
Startdatum: Omgående
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning

Detta är en rekrytering där du blir anställd hos OLKA Sportresor i Göteborg. I denna rekrytering samarbetar OLKA Sportresor i Göteborg AB med OnePartnerGroup. Frågor om tjänsten hänvisas därför till ansvarig rekryterare Rebecka Svensson på 0723774920 eller [email protected].

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten.
 

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Utesäljare till PreZero i Sundsvall

Utesäljare till PreZero i Sundsvall

OnePartnerGroup Sundsvall AB | Västernorrlands län, Sundsvall | Marknadsföring/försäljning

Affärsdriven Key Account Manager

Affärsdriven Key Account Manager

Wonderful Times Group AB | Jönköpings län, Jönköping | Marknadsföring/försäljning

Säljande produktspecialist inom fjärrvärme hos Tekniska verken

Säljande produktspecialist inom fjärrvärme hos Tekniska verken

Tekniska Verken i Linköping AB(Publ) | Östergötlands län, Linköping | Marknadsföring/försäljning

Account Manager

Account Manager

Sensor Control Nordic | Västernorrlands län, Sundsvall | Marknadsföring/försäljning