Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Partille Ridklubb

Ridlärare och stallpersonal sökes till Partille ridklubb

Har du en gedigen hästerfarenhet och känsla för service och undervisning, är detta tjänsten för dig! 

Partille Ridklubb startades 1963 och har ca 560 medlemmar. Anläggningen ligger centralt i Partille med närhet till kommunikationer. Vi är en ideellt driven förening och anläggningen ägs av kommunen. Anläggningen genomgick 2018 en genomgripande renovering och vi har nu 2 ridhus och 2 stora ridbanor. På anläggningen står ca 45 hästar som går på lösdrift. Med att låta hästarna gå på lösdrift vill verka för att modernisera arbetet kring hästarna och minska arbetsamma och monotona moment samt att hästarna får utlopp för sociala behov, mer rörelse och gå i flock.

Vi har lektioner för både barn, ungdomar och vuxna med varierande erfarenhet och kunskap från specialgrupper med god kunskap till nybörjare. Vår ambition är att verka för att våra medlemmar får en god introduktion till ridsporten, trivs på vår anläggning och kan utvecklas vidare. Vi har lektioner alla vardagskvällar samt lördag förmiddag. På söndagarna har vi ofta aktiviteter för våra medlemmar och ridskoleryttare för de som vill utvecklas vidare eller utmana sig i till exempel en pay and jump eller pay and ride.

I föreningen förespråkar vi Positivitet, Respekt och Kunskap, god hästhållning, trivsel, kvalité och utveckling för både elever och hästar.

Dina arbetsuppgifter:
Utifrån dina kunskaper, erfarenheter och ambitioner kommer du att ansvara och utföra undervisning av elevgrupper på olika nivåer. Då ridskolans undervisning sker på kvällar och helger kommer du arbeta främst under de tiderna. Det finns även möjlighet till stallarbete på anläggningen som kombineras med undervisning om så önskas. Som ridlärare hjälper du både elever och hästar att utvecklas efter deras förmåga och ambition framåt. Du kommer att arbeta i team med övriga anställda på Partille ridklubb men utföra lektionsverksamheten du blir tilldelad på egen hand.

Din profil:
Vi söker dig som har en gedigen hästerfarenhet och känsla för service. Lika viktigt är dock personliga egenskaper som att du är positiv, utåtriktad, lugn och driven.  Vi ser att du har god samarbetsförmåga, förmåga att driva utveckling, är trygg i att arbeta självständigt, starkt intresse för att undervisa och tidigare erfarenhet av att hålla ridlektioner. SRL Level I är meriterande. 

Kvalifikationer:

  • Körkort, behörighet B
  • Ridlärare Level 1 är meriterande men vi lägger också stor vikt vid personlighet och din gedigna hästerfarenhet.
  • Hästvana
  • Tidigare undervisning

Övrigt:
Omfattning: 80-100%
Varaktighet: Provanställning med chans till förlängning.
Arbetstid: Varierande arbetstider men mestadels kväll/helg
Plats: Partille Ridklubb, Åstebovägen, 43349 Partille
Startdatum: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka!

I denna rekrytering samarbetar Partille Ridklubb med OnePartnerGroup. Vid frågor kontakta Johanna Christiansen på 0734255326 eller [email protected].

 

Fler jobb inom Övrigt

Produktionsledare till Stena Recycling

Produktionsledare till Stena Recycling

Stena Recycling AB - Värnamo | Jönköpings län, Värnamo | Övrigt

Registration of interest for Ukrainian refugees

Registration of interest for Ukrainian refugees

OnePartnerGroup Norr AB | Norrbottens län, Kalix | Övrigt

Inköpsansvarig Interim- MEGTEC Systems AB

Inköpsansvarig Interim- MEGTEC Systems AB

Megtec Systems AB | Västra Götalands län, Göteborg | Övrigt

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 30 juni. Skynda dig att söka!
Saneringstekniker

Saneringstekniker

Ocab Väst AB - Borås | Västra Götalands län, Borås | Övrigt