Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

DC Wäst AB

Resande Platschef för konceptbygg hos DC Wäst

DC Wäst – ett hungrigt och expansivt företag inom byggentreprenad som gillar nytänkande och innovationsförmåga. Med ett sammansvetsat team och ett brett nätverk av duktiga underentreprenörer är de ett snabbväxande byggföretag inom entreprenad och konceptbyggnation. Projekten de ansvarar över finns runt om i hela Sverige, där de bygger nyskapande fastigheter, genomför om- och tillbyggnationer, samt anpassar kontor och lokaler efter kunders behov. I dagsläget består organisationen av 25 internt anställda och växer så det knakar.

Till det starka DC Wäst teamet söker vi nu en resande platschef som gillar att tänka nytt och som strävar efter att sticka ut och vara annorlunda i branschen.

Jobbet som resande platschef
Tjänsten som platschef är en nyckelroll, där du självständigt leder ny- och ombyggnationer av kommersiella projekt av varierande storlek och typ. Det är en mycket varierad tjänst med ansvarar för alla delar av produktionen, fram till slutbesiktning och överlämnande. Till sin hjälp har varje resande platschef duktiga entreprenadingenjörer, underentreprenörer och DC Wästs interna yrkesarbetare att tillgå. Du kommer själv att planera och styra över din tid. Då uppdragen finns i hela landet är det av största vikt att du har möjlighet att vara på resande fot och bo borta på veckorna.

Arbetsuppgifter

  • Ansvar för projektets genomförande från byggstart till överlämnande
  • Leda, fördela och samordna arbetet inom gällande projekt
  • Att driva den dagliga produktionen
  • Delansvar för upprättande av produktionskalkyler
  • Ansvara för projektets budget och prognoser
  • Inköp av material och underentreprenörer
  • Upprätta och ansvara för genomförande och efterlevnad av planer avseende kvalitet, miljö och  arbetsmiljö.
  • Löpande kontakt med beställare, underentreprenörer samt kollegor

 

Kvalifikationer/Personliga egenskaper
Du som söker ska ha arbetat i platschefsrollen, inom byggbranschen, i minst tre år. Du kan vara utbildad byggnadsingenjör men kan likaväl ha en yrkesarbetarbakgrund och jobbat dig upp. Som person är du en driven, självgående och nytänkande person. Du arbetar strukturerat, engagerat och långsiktigt. Du kommer att ha många kontakter i din roll och därför är det viktigt att din samarbetsförmåga är väl utvecklad och har förmågan att röra dig obehindrat inom olika yrkesgrupper på ett bra sätt.

För att söka rollen bör du ha haft minst 3 års relevant erfarenhet som platschef från bygg, inneha B-körkort, tala och skriva obehindrat på svenska samt ha möjlighet att bo borta under veckorna.

DC Wäst erbjuder
Slutgiltig kandidat erbjuds en utvecklande, spännande och långsiktig tjänst i ett ungt och framåt företag med bra anställningsvillkor. Du kommer att få arbeta med duktiga kollegor och vara en viktig kugge i teamet, där du utvecklar företaget framåt med övrig organisation. 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar DC Wäst med oss på OnePartnerGroup. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag. Har du frågor eller behöver komma i kontakt med rekryteringsansvarig görs detta på mail [email protected] eller telefon 0734-25 52 37

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Projektledare ventilation till Umia Syd

Projektledare ventilation till Umia Syd

Umia Syd AB | Skåne län, Malmö | Bygg/anläggning/hantverk

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Snickare till Blekinge Rot i Växjö

Snickare till Blekinge Rot i Växjö

BLEKINGE ROT AKTIEBOLAG | Kronobergs län, Växjö | Bygg/anläggning/hantverk

Solcellsmontör till Kopernicus AB!

Solcellsmontör till Kopernicus AB!

Kopernicus AB | Skåne län, Hässleholm | Bygg/anläggning/hantverk

Hisstekniker till Hissen AB i Stockholm!

Hisstekniker till Hissen AB i Stockholm!

Hissen Elektro Mekanisk Verkstad AB | Stockholms län, Stockholm | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 27 juni. Skynda dig att söka!