Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Qamcom Group AB

Rekryterare med tekniskt intresse och vilja att göra skillnad!

Har du erfarenhet av rekrytering och headhunting av erfarna tekniska profiler? Vill du rekrytera exceptionella experter som utvecklar produkter som ingen tidigare gjort? Vi pratar ”best of the best” här. Då kan detta vara ett spännande nästa steg för dig!

Qamcom är ett kunskapsbaserat techbolag inom hårdvara, mjukvara och systemutveckling som bryggar gapet mellan forskning, teknik och affärsutveckling. Vi erbjuder banbrytande teknologilösningar, produkter och tjänster inom områdena trådlös kommunikation, industriell AI, signalbehandling och systemteknik. Vårt uppdrag är att omvandla teknik till värde för samhälle, industrier och människor genom att ständigt sträva efter att göra det som ingen annan har gjort.

På huvudkontoret i Göteborg sitter idag ca. 110 experter inom olika tekniska områden. Vi arbetar med en rollbaserad och decentraliserad organisation utan traditionell hierarki/chefsstruktur. När vi verkar i framkanten av teknik och vetenskap tror vi starkt på att detta möjliggör ett mer kreativt och smidigt förhållningssätt till behov och utveckling.

Vår ambition är att fortsätta växa och söker nu dig som önskar spela en central roll i denna resa!

Om rollen
I rollen som rekryterare kommer du hjälpa till med vår fortsatta expansion av företaget genom att jobba proaktivt och med uppsökande rekrytering. Du är ensam i rollen och äger hela rekryteringsprocessen, från kravprofilstagning, annonsering, search och urval till intervjuer, presentation, referenstagning och slutligen onboarding. Du kommer arbeta med fokus på uppsökande rekrytering/headhunting av erfarna ingenjörer och tekniska doktorer inom områdena hård- och mjukvara, embedded systems, system design, signalbehandling och IT-säkerhet.

Du får stort förtroende samt frihet att påverka tillvägagångssättet och vilka verktyg/metoder som skall användas i rekryteringsprocessen.

Kvalifikationer

  • God erfarenhet av rekryteringsarbete och headhunting
  • Erfarenhet av att rekrytera erfarna ingenjörer och/eller doktorer (minst 6 års erfarenhet inom relevant områden såsom HW, SW, Embedded Systems, System design, signalbehandling eller IT-säkerhet)
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område, antingen tekniskt eller inom HR
  • Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska
  • Har du själv ingenjörsutbildning i grunden är detta meriterande

Som person är det viktigt att du har ett genuint tekniskt intresse. Det förväntas att du ska ställa tekniska frågor och förstå dem. Vidare är du pådrivande och trivs med att jobba självständigt. Du har god social förmåga, gillar att nätverka och bygga långsiktiga relationer. I rekryteringsprocessen förstår du vikten av att jobba strategiskt och långsiktigt med att bygga ett nätverk av kandidater.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Arbetstid: mån-fre 8-17 med flex
Plats: Falkenbergsgatan 3, Göteborg, möjlighet till hemmajobb några dagar/v
Startdatum: Omgående
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Intervjuer och urval sker löpande, vänta därför inte med att söka! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Qamcom med OnePartnerGroup AB. Frågor om tjänsten hänvisas därför till ansvarig rekryterare Rebecka Svensson på 072 377 49 20 eller [email protected] 
 

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Serviceadministratör till företag i centrala Göteborg

Serviceadministratör till företag i centrala Göteborg

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Administratör till Luleå

Administratör till Luleå

OnePartnerGroup Norr AB | Norrbottens län, Luleå | Administration/kundservice/HR

Vi söker en Office Coordinator till Kinnevik

Vi söker en Office Coordinator till Kinnevik

Kinnevik AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Team Assistant rekryteras till Nordic Capital

Team Assistant rekryteras till Nordic Capital

Nordic Capital Services AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR