Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Hartmann Scandicare AB

Redovisningsansvarig till HARTMANN- Scandicare

Är du en erfaren redovisningsekonom som söker ny utmaning i en internationell koncern som verkar inom hälso- och sjukvården? Läs då mer om rollen hos HARTMANN- ScandiCare AB här!

HARTMANN-koncernen är verksamma i över 30 länder och erbjuder innovativa lösningar inom hälso- och sjukvård såsom sårvård, inkontinens, desinfektion och operation. Koncernen har sitt säte i Tyskland, och har en 200-årig historia.

HARTMANN-ScandiCare AB, är ett helägt dotterbolag till Paul HARTMANN Group och fungerar som säljbolag för den Skandinaviska marknaden sedan mer än 20 år tillbaka. Bolaget har ett 20-tal anställda i Sverige. Logistik och eget lager finns i Anderstorp. Ekonomiavdelningen är placerad i Sisjön/Göteborg och här administreras våra 3 bolag, som finns i Sverige, Norge och Danmark. Säljkåren utgår från Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs gärna mer om företaget på www.hartmann.info

Om tjänsten
Nu söker vi en Redovisningsekonom för ett interim/konsultuppdrag under minst 2,5 år. I tjänsten som redovisningsansvarig hos Hartmann ScandiCare AB har du helhetsansvaret för företagets redovisning och arbetar tätt tillsammans med ekonomichefen. Detta innebär ett ansvar för löpande redovisning såsom avstämning av bank, kontering av leverantörsfakturor, reservering av kostnader men också löneadministration och reseräkningar. Du arbetar med flera olika moment och rapporter; månadsbokslut, månadsrapportering, cashflow, leasing (IFRS16), skatter, skattedeklarationer, årsavslut mot moderbolag och lokala årsredovisningar för Norge, Danmark och Sverige.

– Erfarenheter av större affärssystem är starkt meriterande –

Tjänsten är placerad i Sisjön/Göteborg. Du kommer ha en viktig roll i företaget och tjänsten kan innebära 1-2 resor per år till moderbolaget i Tyskland, samt några resor per år till Anderstorp.

Hos HARTMANN får du verka i en helhet i det lilla företaget med det stora bolagets rutiner och struktur, med allt vad det innebär av rutiner, processer, rapporteringar och deadlines.
Du får verka i en internationell miljö med många kontaktytor och tillgång till de oändliga utvecklingsmöjligheterna som kommer med koncernen.

Din profil
För att kvalificeras för denna roll ser vi att du är utbildad redovisningsekonom och har minst 3 års erfarenhet av alla löpande förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning; redovisning, löner och reseräkningar i Kontek, Excel, årsredovisning, skattedeklaration, momsredovisning etc.

För att vara framgångsrik i tjänsten behöver du ha en hög IT-mognad och snabbt kunna sätta dig in i nya system. Du har erfarenhet av att självständigt göra fullständiga månadsavslut i en miljö där det är korta deadlines. Vi arbetar med SAP PH3. Har du erfarenhet av större system är det starkt meriterande. Då koncernspråket är engelska behöver du ha goda kunskaper och förmåga att skriva, läsa och tala på både svenska och engelska.

Som person är du noggrann och har en god struktur i ditt arbete och är van att växla upp i arbetstempo inför deadlines. Du har en förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt samt ta initiativ för att bidra till att hitta lösningar till nya uppgifter och situationer som uppstår.Du gillar att ha en bred kontaktyta och har förmågan att kommunicera med tydlighet gentemot kollegor i koncernen.

När du blir en av oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd eller anlitad av oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos Hartmann Scandicare AB som konsult/Interim. På OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Övrig information
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Konsult/Interim
Tillträde: Vi har möjlighet att ta emot dig så snart som möjligt

Nyfiken på att veta mer?
Kontakta oss gärna om du har frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Vi som arbetar med detta uppdrag är Rebecka Svensson ([email protected])  och Tania Benitez ([email protected])

 

Fler jobb inom Chef/Ledning

Produktionsledare till industriföretag

Produktionsledare till industriföretag

OnePartnerGroup Kalmar AB | Kalmar län, Kalmar | Chef/Ledning

Vi söker Team Leader för kunds räkning

Vi söker Team Leader för kunds räkning

OnePartnerGroup Jämtland AB | Jämtlands län, Östersund | Chef/Ledning

Fabrikschef till Lingbo Kulturfönster

Fabrikschef till Lingbo Kulturfönster

Lingbo Kulturfönster AB | Gävleborgs län, Ockelbo | Chef/Ledning

Saab söker sektionschef

Saab söker sektionschef

SAAB AB - Luleå | Norrbottens län, Luleå | Chef/Ledning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 13 juni. Skynda dig att söka!