Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Receptionister sökes till kund i Göteborg

Börjar du fundera på nya karriärvägar? Just nu är vi på jakt efter skickliga medarbetare till vår kund i Göteborg. OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya saker och utmanas under trygga förhållanden.

Vi söker drivna och engagerade lagspelare som vill jobba i reception, som har tidigare erfarenheter eller som vill testa på något helt nytt.

Om tjänsten
Tjänsterna vi kan erbjuda är på heltid alternativt deltid och innebär en anställning i OnePartnerGroup konsultverksamhet. Vi kan även emellanåt erbjuda deltidstjänster, vilket kan passa dig som är student eller deltidsanställd på en annan arbetsplats. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden personlig kontakt med våra konsultchefer.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera ute hos våra kunder men primära arbetsuppgifter kan komma att vara:

– Svara på inkommande samtal samt mejl
– Välkomna anställda och besökare
– Se till så att allt är snyggt och rent
– Enklare kontorsadministration
– Alltid hålla god service
– Beställning av förbrukningsmaterial

Din Profil
Egenskaper som ordningssinne, noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet värderas högt. Då du ofta arbetar nära kunder ställer det krav på god social förmåga och ett serviceinriktat förhållningssätt. Vidare ser vi att du har en god förmåga att arbeta strukturerat och är duktig på att på ett självgående sätt driva ditt eget arbete framåt.

Glöm inte att ange i din ansökan om det är heltid eller deltid som du är intresserad av.

Varmt välkommen med din ansökan – Vi ser framemot att träffa dig!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Fler jobb inom Administration/kundservice

Administratör till Stena Recycling

Administratör till Stena Recycling

Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice

Affärsutvecklingschef till Gignation

Affärsutvecklingschef till Gignation

Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice

Bred roll inom administration till Mo Industri

Bred roll inom administration till Mo Industri

OnePartnerGroup | Jönköpings län, Jönköping | Administration/kundservice

Dansktalande kundtjänstmedarbetare till Outnorth

Dansktalande kundtjänstmedarbetare till Outnorth

Outnorth | Kronobergs län, Växjö | Administration/kundservice