Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Randers Tegel AB

Rådgivande säljare sökes till Randers Tegel i Göteborg!

Randers Tegel är Skandinaviens största tegeltillverkare och söker nu en projektsäljare till Göteborg! Är du kommunikativ, trivs med försäljning och vill jobba i en rådgivande roll? Då kan detta vara rätt nästa steg för dig!

Randers Tegel tillverkar hållbara tegelprodukter och är Skandinaviens största tillverkare. Våra tegelbruk finns i både Danmark samt Tyskland och Prefab fabriker i Danmark och Sverige. Vi erbjuder kunden en helhetslösning innefattande rådgivning, murverksprojektering samt ett komplett produktpaket för murverk och strävar nu efter att bli marknadsledande i Sverige. Vi har försäljningsorganisationer i Sverige, Danmark, Norge samt Tyskland. Det svenska huvudkontoret ligger i Bara, strax utanför Malmö.

Om rollen
I rollen som projektsäljare blir ditt huvudsakliga fokus att driva försäljningen i region väst (Göteborg med omnejd). Du kommer att arbeta nära marknaden främst mot arkitekter samt bygg- och murentreprenörer där du blir kundens närmsta kontakt och därav en viktig länk mellan vår- samt kundens organisation. Ditt huvudsakliga uppdrag är att utbilda, inspirera och engagera kunden i syfte att välja Randers Tegels produkter. Större delen av tiden är du ute hos kunden där långsiktiga mål, aktiviteter och uppföljning är en naturlig del av din vardag. Dina närmsta kollegor är våra konstruktörer och offertarbetare som utgår ifrån Malmö. Tillsammans skapar ni ett starkt team i en miljö med engagemang, ansvar och initiativ. Du är själv till att driva försäljningen inom din region där du får mycket fria tyglar och möjlighet att sätta din egen prägel på tjänsten.

Vem vi söker
Vi söker dig som är nyfiken och gillar att skapa kontakt med människor. Du vet att affärer inte kommer gratis och arbetar ihärdig för att nå ett eller två mål som kommer att göra hela skillnaden istället för mediokra ansträngningar mot dussintals mål. Eftersom du arbetar som en rådgivande funktion har du en god kommunikationsförmåga och uppskattar långsiktiga relationer med dina kunder. Har du en vana att hålla i utbildningar? Eller har du kanske erfarenhet som murare och kan produkterna? Allt det är meriterande, men kraven för denna roll är:
 

  • Erfarenhet inom sälj (B2B)
  • Flytande svenska samt engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Ett bra affärsmannaskap

Övrigt
Omfattning: Heltid
Ort: Göteborg
Arbetstid: mån-fre, kontorstider
Startdatum: Enligt överenskommelse

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Randers Tegel med OnePartnerGroup AB. Frågor om tjänsten hänvisas därför till ansvarig rekryterare Anel Bosnjo på 0734304996 eller [email protected] Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka!
 

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

B2B-säljare till spännande startup i Göteborg!

B2B-säljare till spännande startup i Göteborg!

Substly AB | Västra Götalands län, Göteborg | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Digital communicator

Digital communicator

Algoryx Simulation AB | Västerbottens län, Umeå | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Customer-focused Business Developer for Algoryx

Customer-focused Business Developer for Algoryx

Algoryx Simulation AB | Västerbottens län, Umeå | Marknadsföring/försäljning

Marknadskommunikatör sökes till Gothia Kompetens

Marknadskommunikatör sökes till Gothia Kompetens

OnePartnerGroup Stockholm | Stockholms län, Stockholm | Marknadsföring/försäljning