Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Project Developer inom betong/ golv till Sto Scandinavia AB

Trivs du i en roll där du får vara ansiktet utåt och representera ett bolag på ett tekniskt och relationskapande sätt? Är du en fena på betong och golv, och har djup förståelsen inom byggteknik. Då kan detta vara en riktigt spännande tjänst för dig!

Om Sto Scandinavia
Sto Scandinavia AB tillhandahåller systemlösningar inom fasad, interiör, betongrenovering och golv. Med en lång historia av innovativa lösningar och hög kvalitet är Sto en ledande tillverkare av produkter för byggnader och anläggningar, med över 5700 medarbetare runtom i världen och en omsättning på 1,4 miljarder Euro. Vi vill bidra till ett omsorgsfullt byggande till nytta för människor, samhälle och miljö. Med ett stort utbud av produkter och service är våra ca 140 kunniga medarbetare i Sverige delaktiga från idéskedet till färdigt projekt. Läs mer om oss på www.sto.se.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med att aktivt identifiera marknaden och bygga upp relationer med beslutsfattare hos potentiella kunder/intressenter såsom fastighetsägare, arkitekter, konsulter,  kommuner och andra beslutsfattare inom olika typer av byggprojekt där du representerar och presenterar på ett tekniskt sätt STO Cretecs system. Du kommer att utgå från där du bor eller kontoret och besöka kunder  i de västra delarna i Sverige. 

Det innebär också att du värderar och prioriterar vilka samarbeten och projekt som har potential att bli lönsamma och där du i ett tidigt skede i en byggprocess kan skapa en öppning till en affär, som du sedan förmedlar och tar med dig till dina kollegor på sälj. Ni jobbar som ett team och ni tillsammans skapar affärer med STO Cretecs lösningar i fokus.

Din profil
För att du skall trivas och lyckas i denna roll som Project Developer ser vi att du är självgående och ansvarstagande men med en stor laganda samarbetar du tillsammans med dina kollegor för att utveckla affärsmöjligheter. Du tänker kvalité och värdesätter långsiktiga relationer.

Vi ser att du är teknisk lagd och har ett stort intresse för segmentet betong och golv, där du på ett nyfiket, drivande men också kreativt sätt hittar möjligheter för affärer på marknaden. Du trivs i att föra dig och kommunicera med olika typer av människor där du lätt kan anpassa dig beroende på vem du har kontakt med. Att nätverka och skapa relationer är inga problem för dig.

Att vara flexibel och långsiktig med ett tålamod ser vi även är viktigt i denna roll, då du kommer jobba med flera olika typer av projekt och det är långa processer innan man trycker på startknappen. Du ser det som en drivande morot och följer upp löpande projekten tills det skapats en affär.  Du är van vid att planera din tid och värdesätter att strukturerat arbeta i ett CRM-system.

Vi ser även att du uppfyller nedanstående krav:
 

  • Relevant akademisk utbildning inom byggingenjörsområdet, infrastruktur, väg/vatten
  • Några års erfarenhet inom bygg/anläggsbranschen med ett plus inom betong eller golv.
  • Svenska obehindrat 
  • Goda kunskaper i Engelska
  • Körkort B

Är det här tjänsten för dig? Urval sker löpande så sök redan idag – vi ser fram emot din ansökan!