Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Operativ chef till ungt och entreprenörsdrivet företag!

Har du tidigare erfarenhet som ledare eller att ansvara för ett team? Önskar du att jobba brett i en ungdomlig och entreprenörsdriven verksamhet där du ges goda möjligheter att påverka? Då kan detta vara drömjobbet för dig!

Om företaget
Kött på Riktigt i Göteborg grundades 2014 och jobbar med hemleverans av ekologiskt och närproducerat kött. Produkterna kommer direkt från gårdar där djuren får växa upp i sin naturliga takt och miljö, och på så vis minskas avståndet till konsumenten. Försäljningen sker genom företagets webshop samt genom dörrförsäljning. Bakom företaget är ett ungt med ambition och stor drivkraft som tycker om att arbeta hårt och ha kul på jobbet samtidigt! Företaget växer och söker nu en operativ chef för att förstärka verksamheten.

Hur är det att jobba hos oss?
Som Operativ chef hos oss får du en bred roll på ett ungt företag med startupkänsla. Verksamheten består av ett 15-tal anställda med roller såsom säljare, chaufförer och packare. Du får möjlighet att driva stora delar av verksamheten på egen hand och sätta din egen prägel. Organisationen är liten och agil, varför det är viktigt att du trivs med att kavla upp ärmarna och hjälpa till med såväl enklare som mer kvalificerade uppgifter. Vidare ser du till att teamledare och övriga medarbetare har rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb. Du bidrar till en positiv och framåt arbetsmiljö samt företagskultur.
Mer konkret innefattar dina arbetsuppgifter exempelvis:

  • Inköp av produkter
  • Schemaläggning, planering och säkerställa drift av daglig verksamhet
  • Sköta kommunikation med leverantörer samt kunder
  • Uppdatera hemsida och ha hand om företagets e-handelsplattform
  • Utveckla, förbättra och effektivisera verksamheten
  • Stötta, utveckla och motivera teamledare samt medarbetare
  • Styra upp schyssta afterworks!

Vem du är
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att leda team. I vilken utsträckning eller hur stora dina team har varit är mindre viktigt. Det väsentliga är att du förstår hur du motiverar människor att jobba som ett lag och skapar bästa möjliga förutsättningar för dem att utföra sitt jobb. Som person är du en kreativ, orädd, driven och tävlingsinriktad ”doer”. Du trivs med att ha många bollar i luften, varierande arbetsuppgifter och att hitta/skapa struktur där det saknas. Har du relevant utbildning är detta meriterande, dock inget krav.

Övrigt
Startdatum: Enligt överenskommelse, tidigast mitten av augusti
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Flexibel arbetstid mellan 08:00-18:00
Plats: Hulda Lindgrens Gata 6C, Västra Frölunda

Låter tjänsten intressant? Sök redan idag! Vi jobbar med löpande intervjuer och urval, därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor eller funderingar kontakta gärna rekryterare Anel Bosnjo via 0734304996 eller [email protected]