Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Musikintresserad lagerchef sökes till Demo Group

Är du en person fylld med energi och som gillar ordning och reda? Då har vi ett jobb för dig hos Demo Group i Göteborg!

Om Demo Group
Demo Group är ett gott gäng kollegor som tillsammans erbjuder ett brett utbud av tjänster inom event, teknik och underhållning. Här hittar du allt ifrån projektledare, AD’s. scentekniker och artistbokare. De grundades år 2006 med idén om att samla allt som rör mötet under ett tak. Allt för att kunden ska få så bra service och resultat som möjligt.

Demo Group arbetar över hela Norden och har sitt huvudkontor placerat i Mölndal, Göteborg.

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen som lagerchef hos Demo Group ansvarar du för att leda och fördela arbetet på lagret. En stor del i din arbetsroll kommer också att innebära planering samt att effektivisera och utveckla lagret med nya rutiner för att se till att logistikkedjan fungerar optimalt. 

Din passion ligger i att få logistik och flöden att fungera och att skapa en tydlig struktur. Du ansvarar för att allt plockas, packas och levereras med stil och finess till kunderna. Arbetsuppgifterna kräver god struktur men också flexibilitet, mycket muskler och en positiv inställning.

 
Din profil
Det här är ett företag med stor entreprenörsanda där mycket är på gång hela tiden, därför ser vi att du trivs i kreativa miljöer där förutsättningarna ibland ändras med kort varsel.

Du är en social och noggrann person som gillar att jobba under eget ansvar. Du är en driven person som älskar att jobba med människor och uppskattar att vara problemlösare där samarbete ligger i ditt fokus.

Vi ser gärna att du tidigare jobbat som lageransvarig och du har ett stort intresse eller nyfikenhet för just eventbranschen.

Som lagerchef behöver du:

  • Inneha B-körkort (C-körkort samt truckkort är meriterande)
  • Behärska svenska och engelska i både tal och skrift

För den här rollen lägger Demo Group stor vikt vid personligheten och drivkraften. Låter det här som drömtjänsten för dig? Då är du välkommen att skicka in din ansökan till oss – urval sker löpande under processen!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Vi söker duktiga skjutstativförare!

Vi söker duktiga skjutstativförare!

Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

C-chaufförer sökes till sommaren

C-chaufförer sökes till sommaren

Lager/logistik/transport