Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Micropower Sweden AB

Mekanikkonstruktör till Micropower

Är du mekanikkonstruktör och vill få möjligheten att förändra och förbättra samhället vi lever i? Hos oss på Micropower får du möjlighet att vara med och göra skillnad på riktigt, där din insats i att driva hållbara gröna energilösningar framåt är av största vikt för att kunna ta ett vidare grepp om marknaden! Hos Micropower blir du del av ett spännande företag i teknologins framkant.

Om oss;
Micropower Group är en internationell koncern som är världsledande inom litiumjonbatterisystem. Vi utvecklar, producerar och marknadsför ett komplett utbud av unika lösningar för optimerade modulära litiumjonbatterier, batteriladdare och strömförsörjning. Med förmånen att alltid få vara en del av något mycket större, möjliggör våra batterier, laddare och system att maskiner, produkter och företag kommer till liv. Huvudkontoret är baserat i Växjö där även större delen av produktionen och andra funktioner är beläget. Micropower Swedens R&D utveckling inom batteri är baserade i Göteborg och står för utvecklingen av ”cutting edge” litiumjonbatterisystem. Koncernen har även egna bolag i Kina, Europa, och USA för både försäljning och utveckling. Med en omsättning på 750 MSEK och ett kraftfullt team på 420 anställda så satsar Micropower på att fortsatt expandera. Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se.

Arbetsuppgifter;
I rollen som mekanikkonstruktör hos Micropower Group har du ett helhetsansvar från idé och konceptutveckling till industrialisering och arbete med ständiga förbättringar av företagets Litiumjonbatterier. Eftersom du konstruerar mot högvolymsproduktion behöver dina konstruktioner möta krav på kostnad, prestanda och tillförlitlighet. Konstruktionsarbetet sker i Inventor. Till dina uppgifter hör även att samarbeta med komponentleverantörer samt att ge support till produktionen i Växjö. Rollen uppmanar till innovativa idéer och kreativitet, men det behöver finnas en genomgående struktur och dokumentation i ditt arbete. Detta är en ansvarsfull och kontaktrik roll där du utöver konstruktörsgruppen, underleverantörer och produktion även samarbetar med andra avdelningar inom Micropower såsom projektledare, systemingenjörer, elingenjörer och testare.

Din profil;
Vi tror att du som söker motiveras av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Som person är du nyfiken och motiveras av att driva projekt framåt och komma till avslut/leverans. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att testa på nya tillvägagångssätt och lära dig nya saker. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team och det är därför viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Slutligen så tror vi att du trivs med att hålla högt tempo i ditt arbete.

Du erbjuds;

  • En arbetsplats som värdesätter och uppmuntrar personlig utveckling och lärande
  • En roll där du utgör en viktig spelare för Micropowers fortsatta utveckling av framtidens batterisystem
  • En tekniktung arbetsgivare med toppmodern teknik och facilitet

För att vara aktuell för tjänsten har du;
• Universitetsutbildning på minst högskoleingenjörsnivå inom relevant område
• Flerårig erfarenhet och kunskap inom mekanisk konstruktion specifikt kunskap inom plast
• God förståelse för termiska-, skak/vibrations-egenskaper
• Erfarenhet av 3D-program, gärna Inventor
• Erfarenhet av att arbeta mot standarder såsom ISO 26262 och ISO 13849 är starkt meriterande
• Obehindrad engelska i såväl tal som skrift är ett krav, svenska är meriterande

Ansökan;
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi jobbar med löpande urval. Detta är en direktanställning hos Micropower Sweden AB, en del av Micropower Group AB, som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Fransson, OnePartnerGroup, på telefonnummer 070-149 70 60 eller mail [email protected]

 

Fler jobb inom IT/Teknik

Teamchef/Leveransansvarig på GDM

Teamchef/Leveransansvarig på GDM

OnePartnerGroup Sundsvall AB | Västernorrlands län, Sundsvall | IT/Teknik

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Specialists in simulation and AI

Specialists in simulation and AI

Algoryx Simulation AB | Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik

3D graphics developer at Algoryx

3D graphics developer at Algoryx

Algoryx Simulation AB | Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik

Design engineer and UX-lead at Algoryx

Design engineer and UX-lead at Algoryx

Algoryx Simulation AB | Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik