Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Euromaint Rail AB - Göteborg

Mekaniker/tekniker sökes till variationsrikt jobb!

Är du tekniskt intresserad och gillar att meka? Vill du jobba i en bred och variationsrik roll? Vi på EuroMaint söker nu såväl juniora som erfarna tekniker/mekaniker till Göteborg!

EuroMaint är en av Nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen. Vi erbjuder kvalificerade servicetjänster av spårburna fordon såsom passagerartåg, spårvagnar, godsvagnar samt lok och arbetsmaskiner. Från vår verkstad i centrala Göteborg utför våra tekniker service, reparation samt underhåll av inkommande tåg såsom SJ X 2000 och säkerställer att det rullar säkert genom Sverige. Är du en person som inte kan få nog av teknik och mekanik? Då är vi övertygade att du kommer trivas hos oss!

Om rollen
I rollen som tågtekniker utför du reparationer och underhåll enligt instruktioner samt gör trafiksäkerhetsmässiga bedömningar av tillstånd på tåg. Du jobbar såväl i grupp som självständigt med arbetsmoment som rör mekanik, hydraulik, elektronik, kylning m.m. Även dokumentation är ett viktigt arbetsmoment där du registrerar genomförd service och åtgånget material. Vi förstår om du inte har erfarenhet från branschen tidigare, därför kommer du under första perioden gå utbildningar, både teoretiskt och praktiskt för att sedan bli självgående i rollen som tekniker.

Bakgrund du behöver ha
För oss är din inställning och attityd viktigare än din erfarenhet. Vi söker dig som är genuint intresserad av teknik och älskar att meka. Du har en positiv inställning och vill lära dig samt utvecklas. Då rollen berör flera arbetsmoment välkomnar vi alla tekniska bakgrunder såsom elektriker, mekaniker, underhållstekniker, servicetekniker, snickare m.m. Gillar du att meka antingen som hobby eller yrkesmässigt och är sugen på att testa något nytt? Då vill vi gärna prata vidare med dig! Skicka in ditt CV eller skriv en kort ansökningstext varför du är rätt för jobbet. 

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Finns möjlighet att jobba såväl dagtid som natt, flexibelt beroende på önskemål
Startdatum: Enligt överenskommelse, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Minuthandelsgatan 15, 411 04 Göteborg

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten.

Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka! Vid frågor kontakta gärna rekryterare Anel Bosnjo via 0734304996 eller [email protected]