Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Ramirent AB Göteborg

Mekaniker/tekniker sökes till Ramirent i Göteborg!

Är du en person som älskar att skruva och meka? Vill du jobba i en variationsrik roll för en utav Europas ledande maskinuthyrningsföretag? Då kan detta vara rätt nästa steg för dig!

Ramirent grundades 1955 och tillhör Loxamgruppen vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Vi har kundcenter över hela Sverige där vårt fokus är att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna till våra kunder med en oslagbar service och kunskap. Vi är en helhetsleverantör som utöver vår maskinuthyrning erbjuder tjänster så som etablering av byggström, bodar och fallskydd även utbildningar inom lift, arbetsmiljö och heta arbeten med flera. Nu söker vi ytterligare mekaniker/tekniker till vår verkstad och kundcenter i Hisings Backa!

Om rollen
Som mekaniker kommer du tillsammans med övriga i teamet se till att vi har ordning och reda bland våra liftar/hissar/byggmaskiner/anläggningsmaskiner på kundcentret. Här kommer du att arbeta med att reparera och färdigställa liftar/hissar/byggmaskiner/anläggningsmaskiner främst i vår verkstad, ditt huvudsakliga ansvar är att Ramirents maskiner repareras enligt maskintekniska regler. Hos oss kommer du att ingå i en gemenskap där din insats är betydelsefull.

Du kommer att:

  • Arbeta med funktionskontroll av maskiner som återkommer från kund
  • Genomföra reparationer inne på verkstaden
  • Serva våra produkter ute på fältet
  • Iordningställa maskiner inför uthyrning
  • Arbeta i vårt affärssystem med bland annat skadedebitering
  • Arbete på höga höjder förekommer i samband med testning av liftar

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten. 

Vem vi söker
För oss är ditt driv och inställning till jobbet viktigare än dina tekniska kunskaper. Vi söker dig som är genuint intresserad av teknik och gillar att meka. Du har en positiv inställning och vill lära dig samt utvecklas. Då rollen berör flera arbetsmoment välkomnar vi alla tekniska bakgrunder såsom mekaniker, underhållstekniker, servicetekniker, elektriker, snickare m.m. Gillar du att meka antingen som hobby eller yrkesmässigt och är sugen på att testa något nytt? Då vill vi gärna prata vidare med dig!
Skicka in ditt CV eller skriv en kort ansökningstext varför du är rätt för jobbet. B-körkort är ett krav och du bör behärska svenska flytande i tal och skrift.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Arbetstid: mån-fre 06:45-15:45
Plats: Exportgatan 69, 422 46 Hisings backa
Startdatum: Enligt överenskommelse, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Ramirent med OnePartnerGroup AB. Frågor om tjänsten hänvisas därför till ansvarig rekryterare Anel Bosnjo på 0734304996 eller [email protected] Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka!