Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Maskinoperatör till nystartad verksamhet i Landvetter

Har du tidigare erfarenhet av tillverkande industri som CNC-operatör eller Maskinoperatör? Är du en händig och hantverkskunnig person? 
Till vår kund i Landvetter söker vi nu flera personer för framtida anställning hos kundföretaget. Företaget tillverkar ventilationsrör och har en nystartad verksamhet med delvis ny maskinpark utanför Landvetter!

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta som maskinoperatör i företagets produktion. På anläggningen finns det även CNC-styrda maskiner varav det är extra meriterande med erfarenhet av CNC-styrda maskiner. Utöver maskinell produktion förekommer även manuell bearbetning av plåt så som kantpressning och bockning. Du blir en del av ett team på ca 20 personer och förväntas därför vara delaktig i flera arbetsmoment på i produktionen.

Vi söker dig som är ute efter ett långsiktigt uppdrag med goda möjligheter till fast anställning hos kundföretaget. Du värdesätter trygghet och långsiktighet samt vill hitta ett företag där du har möjligheter att växa. Vi tror du har tidigare erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör eller ett tekniskt yrke. Som person är du ansvarstagande och flexibel med ett stort kvalitetstänk. 

Krav:

  • Tidigare erfarenhet av maskinhantering, plåthantering eller bygg.
  • Avslutad gymnasieutbildning, 
  • B-körkort & tillgång till bil (begränsad kollektivtrafik).

Meriterande:

  • Truckkort A1-4 & B1-4
  • Traverskort

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Landvetter
Arbetstider: Dagtid, vardagar 06.45-16 Måndag-Torsdag 06.45-14.30 Fredag
Omfattning: Heltid

Din profil
Vi söker dig som är ordningsam, prestigelös och tycker om att arbeta med kroppen kommer snabbt finna dig till rätta och trivas i rollen!  Vi söker dig som har några års erfarenhet av branschen som maskinoperatör och är praktiskt lagd. För att trivas i rollen bör du vara lösningsorienterad, noggrann och inte har några problem att arbeta i ett högt tempo. Vi ser även att du har en god fysik då tungt arbete förekommer. Företaget har två ledord som lyder; närvaro & engagemang! Stämmer dessa två ord in på dig kommer du snabbt finna dig till rätta och trivas i rollen!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! 

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan!