Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Ledigt jobb som säljare hos Sto Scandinavia

Vill du arbeta på ett välrenommerat företag som säljer (och producerar) moderna, innovativa och kvalitativa produkter, där stort fokus ligger på hög servicenivå och kunniga medarbetare? Då är det här tjänsten för dig!

Om Sto Scandinavia
Sto Scandinavia AB ingår i tyska koncernen Sto SE & Co. KGaA, en av världens ledande leverantörer av isolerade fasadsystem. Sto utvecklar, producerar och marknadsför produkter inom områdena fasad, interiör, betong och golv. Koncernen har ca 5 300 anställda över hela världen och omsätter ca 1,3 miljard euro. Sto Scandinavia AB har verksamhet i samtliga nordiska länder, ca 215 medarbetare och en omsättning på 760 mkr.  

Om rollen
Som säljare hos Sto Scandinavia tillhör du ett rikstäckande säljteam inom Betong och Golv, din placeringsort är i region väst med utgångspunkt från kontoret i Göteborg, där du kommer att arbeta med försäljning av främst våra golvbeläggningar till bland annat industri- och lagerbyggnader, kontor/butik och parkeringshus.

Din vardag kommer att bestå av att bearbeta och vårda relationerna med bland annat byggentreprenörer, samt deras underentreprenörer, fastighetsbolag och arkitekter. Utöver dina kundbesök kommer du att arbeta med åtgärdsförslag, offerter, planering och administration genom vårt CRM-systemet.

Tjänsten innebär även en del resor och du kommer att behöva övernatta några gånger i månaden.  

Din profil
Vi ser att du är en person som är utåtriktad, serviceminded, strukturerad, trygg i sig själv och kan jobba självständigt för att skapa och utveckla goda kundrelationer. Du är en passionerad säljare som drivs av affärsmässighet. 

För att passa in i rollen som säljare till Sto Scandinavia har du några års erfarenhet av försäljning, troligen från byggbranschen med inriktning på golv. En god ekonomisk och byggnadstekniks förståelse, samt att du kan behärska det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

Sto Scandinavia erbjuder ett fritt och självständigt arbete, samtidigt som du kommer att tillhöra ett erfaret och professionellt team som hjälper varandra att nå gemensamma mål.

Urval sker löpande så sök redan idag – vi ser fram emot din ansökan!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Säljande administratör

Säljande administratör

Jämtlands län, Östersund | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Regionansvarig säljare till Mackmyra

Regionansvarig säljare till Mackmyra

Västra Götalands län, Göteborg | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Mediasäljare till Guldkanalen

Mediasäljare till Guldkanalen

Skåne län, Staffanstorp | Marknadsföring/försäljning

Utesäljare för Nordiska marknaden

Utesäljare för Nordiska marknaden

Värmlands län, Karlstad | Marknadsföring/försäljning