Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Ledigt jobb som IT-konsult till företag i Göteborg

Vill du vara en del av ett ambitiöst team med stort intresse för IT och smarta lösningar? Nu söker vi en IT-konsult för vår kund i Göteborg.

Om rollen
Här kommer du ingå i ett team som består av ambitiösa medarbetare som brinner för teknik. De strävar efter att överträffa sig själva och för att skapa förbättring åt deras kunder varje dag. Genom att de bryr sig och tar ett personligt ansvar uppnår dem detta. Tillsammans är de ett team som hjälper varandra att nå målen och att utvecklas, så det är viktigt att du lever efter dessa värderingar.

Du kommer att få möjligheten att utmana dig själv genom varierande och utvecklande uppdrag. Primärt kommer du att jobba mot lokala kunder och stötta dem genom implementering, helpdesk, on-site, drift och övervakning av deras IT.

Företaget tror på en personlig utveckling och en gemensam vision om hög kompetens, därför har dem bekostade certifieringar. Under din utvecklingsresa så kanske du hittar din nisch och önskar bestiga dem högre topparna, då tar företaget sig an mer nischade uppdrag genom deras långvariga samarbete med större IT mäklare.

Din profil
För att trivas i rollen som IT-konsult hos vår kund ser vi att du är engagerad, nyfiken, ansvarsfull, serviceinriktad och har ett brinnande intresse för IT.

Du behöver ha en god kommunikativ och pedagogisk förmåga, ett logiskt tänkande och goda kunskaper om hur en dator är uppbyggd och fungerar.

Kvalifikationer:

  • Arbetslivserfarenhet inom IT-branschen
  • Kunskaper inom Remote Desktop (RDS)
  • Kunskaper inom Microsoft Hyper-V
  • Kunskaper inom nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP)
  • Kunskaper inom Nätverk, switch, firewall
  • Kunskaper inom Active Directory
  • Kunskaper inom Office365

Vi ser att du har yrkesmässig erfarenhet av metodisk felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning (exempelvis, Microsofts operativsystem, Internet Explorer, Microsoft Office, nätverk och kommunikation, skrivare och kringutrustning).

Det är även meriterande om du har eftergymnasial utbildning med IT som fokus, kunskaper inom ITIL, certifieringar inom Microsofts produktsortiment och erfarenhet av projektledning.   

Du behöver kunna behärska svenska och engelska i både tal och skrift, samt inneha B-körkort.

Urval kommer ske löpande så tveka inte på att söka tjänsten redan idag!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Fler jobb inom IT/Teknik

Junior frontend-utvecklare till Metaforce

Junior frontend-utvecklare till Metaforce

Stockholms län, Stockholm | IT/Teknik

Test and Validation Manager to SVP Worldwide

Test and Validation Manager to SVP Worldwide

SVP Worldwide | Jönköpings län, Jönköping | IT/Teknik

Sommarjobbare till Mobylife i Ljungby!

Sommarjobbare till Mobylife i Ljungby!

Mobylife Ljungby AB | Kronobergs län, Ljungby | IT/Teknik

Driven Supporttekniker 2nd line till GDM i Stockholm

Driven Supporttekniker 2nd line till GDM i Stockholm

Stockholms län, Stockholm | IT/Teknik