Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Väst AB

Lagermedarbetare till välkänd e-handel i Landvetter!

Vi söker nu efter entusiastiska och dedikerade lagerarbetare som vill ta sig an spännande och utmanande arbetsuppgifter på lager!

Som lagermedarbetare hanterar du gods, paket och försändelser som plockas, packas och skickas vidare för att nå fram till sin slutkund. Vi vet att förväntningarna på e-handel idag är höga och som lagermedarbetare är du nyckeln till att kunden blir nöjd med sitt paket! 

Du kommer att arbeta på ett välkänt lager inom e-handelsbranschen där du kommer att ha möjlighet att plocka och packa en mängd olika produkter, inklusive kläder, skor, smink och inredning. Truckkörnng är en stor del av arbetat, framför allt plocktruck, för att utföra varuplock. Du kommer att hantera varor med varierande storlek och vikt, så det är viktigt att du är fysiskt kapabel och kan hantera tunga lyft. Vi söker efter en självgående och strukturerad person som vill arbeta effektivt och noggrant för att uppnå fastställda mål för plockfart och felplock.

Vi erbjuder en fartfylld och spännande arbetsmiljö med god struktur och sammanhållning. Arbetsplatsen är modernt utrustad med nyrenoverade kök, omklädningsrum och toaletter som skapar en trevlig arbetsmiljö. Stora delar av arbetat utförs i grupp som skapar god gemenskap i arbetsgruppen. 
 

För att ansöka krävs att du har ett giltigt truckkort A1-4 & B1-4, minst 6 månaders erfarenhet av lagerarbete eller truckkörning, och behärskar svenska språket väl i tal och skrift. Vi kommer också att begära ett utdrag ur belastningsregistret. Det är meriterande om du har ett körkort och tillgång till bil.

Ort: Landvetter 
Arbetstider: Vardagar, dag- eller kvällsskift. 07.00-16.00 eller 15.00-23.30
Omfattning: Heltidstjänst

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker därför efter personer som är tävlingsinriktade, självgående och strukturerade. Om du är redo att ta dig an en spännande utmaning och vill arbeta på en högpresterande arbetsplats, ansök redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi träffar kandidater löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan! Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen.

                                                                                                                                                                                              

Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. 

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Driven lagerarbetare sökes till dagtidstjänst

Driven lagerarbetare sökes till dagtidstjänst

OnePartnerGroup Örebro AB | Örebro län, Örebro | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Sommarjobb som brevbärare i Kungsbacka

Sommarjobb som brevbärare i Kungsbacka

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Lastbilschaufförer med C-kort sökes!

Lastbilschaufförer med C-kort sökes!

OnePartnerGroup | Skåne län, Helsingborg | Lager/logistik/transport

Lastbilschaufförer med C/CE-kort sökes till Malmö!

Lastbilschaufförer med C/CE-kort sökes till Malmö!

OnePartnerGroup | Skåne län, Malmö | Lager/logistik/transport