Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Kundtjänstmedarbetare till logistikföretag

OnePartnerGroup söker nu för omgående start en kundtjänstmedarbetare till företag i Hisings Backa!
 

Om kundföretaget

Kunden är ett ledande logistikföretag. Kontoret ligger i Hisings backa. Du kommer att får arbeta med ett härligt team som varje dag tillsammans jobbar för att leverera den bästa kundservicen.

Dina arbetsuppgifter

• Besvara mail och inkommande samtal från företagets kunder.
• Arbeta med administration och ärendehandläggning
• Stötta den interna organisationen
• Orderhantering
• Fakturor 
• Fullmakter 
• Adressändringar

Det är viktigt att man varje dag kan hantera ärenden med en professionell och lugn inställning gentemot kunder. 

Din profil

För att vara aktuell för detta uppdrag ska du kunna jobba med omgående start. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenhet av kundtjänst eller administrativt arbete inom logistik.
Du har lätt för att sätta dig in i olika ärende och gillar att lösa problem. I perioder kan det vara mycket att göra så därför ser vi att du är stresstålig.

Vi ser gärna att du har arbetat med någon form av service tidigare och har en god känsla för vad kundservice innebär. Vidare har du goda datakunskaper och sätter dig enkelt in i olika datasystem.
Krav: du behöver kunna prata och skriva obehindrat på svenska.

Uppdraget löper på med omgående start fram till sista augusti, med möjlighet till förlängning.
Du kommer bli anställd hos oss på OnePartnerGroup och uthyrd till vår kund i Hisings Backa.
Vi går igenom ansökningar löpande, sök därför tjänsten redan idag. Vi tar inte ansökningar via mail. 

OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se