Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Väst AB

Kundservicemedarbetare - sommarjobb

Är du en serviceinriktad person som trivs i en administrativ roll med kundkontakt. Nu söker vi för vår kunds räkning inom logistikbranschen en kundservicemedarbetare för ett sommaruppdrag.

 

Dina arbetsuppgifter

Personen kommer i huvudsak att arbeta i företagets kundtjänst. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: -Hantera främst inkommande mail men även samtal från kunder -Ta emot beställningar -Stansa order -Arbete i datasystemet SAP
Du kommer att ingå i ett kundserviceteam om totalt 3-4 personer där man arbetar tätt ihop och hjälper varandra när det behövs.

Arbetstider: Mån -Fre, varierar från 7:00-16:00 eller 7:30-16:30.
 

Din profil

Vi söker dig som är serviceinriktad och tycker om att hjälpa kunder över telefon och mail. Du kommer arbeta främst med telefonen och datorn som verktyg. Därför tror vi att du som söker tjänsten har en god datorvana och är kundorienterad.
Vidare tror vi att du som söker är en social, trevlig och glad person som har lätt för att komma in i ny arbetsgrupp. Du är en noggrann och lojal person med hög arbetsmoral. Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift för att kunna bli aktuell för tjänsten. Låter detta intressant, sök tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. 
 

OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Systemadministratör till Tekniska verken i Linköping

Systemadministratör till Tekniska verken i Linköping

Tekniska Verken i Linköping AB(Publ) | Östergötlands län, Linköping | Administration/kundservice/HR

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 3 juli. Skynda dig att söka!
Assistent/koordinator för kommande uppdrag

Assistent/koordinator för kommande uppdrag

OnePartnerGroup Stockholm AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Customer Service Advisor till Fortum Waste Solutions sökes!

Customer Service Advisor till Fortum Waste Solutions sökes!

Fortum Waste Solutions AB | Örebro län, Kumla | Administration/kundservice/HR

Koordinator till Metrolit

Koordinator till Metrolit

Metrolit Byggnads AB | Stockholms län, Solna | Administration/kundservice/HR