Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OLKA SPORTRESOR AB

Kundservicemedarbetare inom sport- och evenemangsresor

Brinner du för sport och idrott? Låter evenemang såsom El Clasico, F1 Grand Prix, Wimbledon, VM och EM spännande? Detta är en jobbmöjlighet för dig som brinner för kundservice och vill bidra till att skapa oförglömliga upplevelser!

OLKA Sportresor är en av Sveriges största sportresearrangörer och har varit verksamma i resebranschen sedan slutet av 1970-talet. Företaget arrangerar träningsläger och cuper för idrottsföreningar, fotbollsresor till Europas toppligor, NHL, Formel-1, konferensresor och andra evenemang som EM- & VM i olika sporter. OLKA Sportresor är sedan många år ett starkt och välkänt varumärke med ett unikt kontaktnät i sin nisch. Årligen reser mellan 25 000 – 30 000 resenärer med OLKA och merparten av företagets kunder väljer dem på grund av deras höga servicenivå samt tryggheten. Företagets kontor är beläget i fräscha lokaler i centrala Göteborg/Haga.

Dina arbetsuppgifter:
Som kundservicemedarbetare hos OLKA Sportresor kommer du att hantera kundärenden både via mejl och telefon främst via vår e-handelsplattform i OLKA Express. Du ansvarar för att ta fram, anpassa och erbjuda kunderna lösningar utifrån varje kunds unika förfrågningar. Du kommer också arbeta administrativt med att bland annat skicka ut biljetter, hantera bokningar i bokningssystem och skräddarsy paket utefter kundernas önskemål.

Hos OLKA är service och försäljning en naturlig del av det dagliga arbetet och en förutsättning för att kunna leverera en bra kundupplevelse. Här jobbar ett ambitiöst gäng som alltid finns till hands för frågor, stöttning och gemenskap. Teamkänslan är stark på kontoret och här finns alltid nära till skratt samtidigt som professionalism och utveckling står högt i kurs.

Din profil:
Som person ser vi gärna att du har en god servicekänsla, är noggrann, engagerad och lyhörd för kundens behov. Du besitter bra struktureringsförmåga vilket möjliggör en god överblick av ditt arbete och att du snabbt kan prioritera, prioritera om och växla mellan många olika arbetsuppgifter. För dig är det en självklarhet att vara en lagspelare och tillsammans lösa de dagliga utmaningar som uppstår. Vidare ser vi gärna att du ett brinnande sportintresse och att du följer stora evenemang veckovis såsom Premier League, Champions League, F1 mm. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som:

  • Har tidigare arbetserfarenhet inom servicebranschen
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Har god datavana
  • Erfarenhet av försäljning eller från resebranschen är meriterande men inget krav.
  • Kan du även något av språken danska, norska, tyska eller finska ser vi det som meriterande men inget krav.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Arbetstid: mån-fre 08-17 med viss flexibilitet.
Plats: Norra Allégatan 2, Göteborg
Startdatum: Augusti/september eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning

Detta är en rekrytering där du blir anställd hos OLKA Sportresor i Göteborg. I denna rekrytering samarbetar OLKA Sportresor i Göteborg AB med OnePartnerGroup. Frågor om tjänsten hänvisas därför till ansvarig rekryterare Rebecka Svensson på 0723774920 eller [email protected].

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten.

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Kundservicemedarbetare - sommarjobb

Kundservicemedarbetare - sommarjobb

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Systemadministratör till Tekniska verken i Linköping

Systemadministratör till Tekniska verken i Linköping

Tekniska Verken i Linköping AB(Publ) | Östergötlands län, Linköping | Administration/kundservice/HR

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 3 juli. Skynda dig att söka!
Assistent/koordinator för kommande uppdrag

Assistent/koordinator för kommande uppdrag

OnePartnerGroup Stockholm AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Customer Service Advisor till Fortum Waste Solutions sökes!

Customer Service Advisor till Fortum Waste Solutions sökes!

Fortum Waste Solutions AB | Örebro län, Kumla | Administration/kundservice/HR