Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Katshing söker kundtjänstmedarbetare!

Det dags att höja växeln och utöka kundserviceteamet med en ny stjärna. Till vår kund Katshing letar vi nu efter kundtjänstmedarbetare!

Om Katshing
Katshing är mobiloperatören som tar marknaden med storm! Som den första och enda mobiloperatören med fri surf på alla mobilabonnemang till marknadens schysstaste villkor och med en unik kombination av teknik, fantastiskt värde och on-demand service förändrar dem nu upplevelsen av en mobiloperatör.

Om tjänsten
Katshing älskar sina kunder och vill ge dem bästa tänkbara service, såsom en lättillgänglig chatt och möjligheten att bli uppringd av dig som älskar att hjälpa människor. Genom chatt, mejl och telefon besvarar du och serviceteamet frågor om tjänsten och varumärket. Ni sätter era egna mål och jobbar tätt tillsammans för högsta kundnöjdhet! Vägen dit är helt upp till er, vare sig ni vill införa en yogapaus för att höja fokuset eller en TV-spelsturnering som belöning för er grymma insats. Tjänsten är på heltid och arbetstider kan komma att variera allt eftersom företaget utvecklas och hur ni väljer att lägga upp det i teamet. Katshing tror starkt på frihet under eget ansvar och det finns möjlighet att vid behov även kunna arbeta hemifrån.

Detta är en rekrytering vilket innebär att OnePartnerGroup har hand om rekryteringsprocessen men anställning sker på Katshing.

Din profil
Till denna tjänst söker vi dig som är en god lyssnare och har en vilja att förstå och hjälpa dina kunder. Som person är du kommunikativ och har god förmåga att förklara saker på ett pedagogiskt sätt i såväl tal som i skrift. Vi tror att du är en riktig lagspelare som sätter laget före jaget och tycker det är viktigt att ha roligt med personerna du tillbringar din värdefulla tid med. För dig är det en självklarhet att bidra till en varm, respektfull och härlig företagskultur.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan slutdatum, sök därför redan idag – Vi ser framemot att träffa dig!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Fler jobb inom Administration/kundservice

Extrajobb som kundsupport

Extrajobb som kundsupport

Kalmar län, Kalmar | Administration/kundservice

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 12 juli. Skynda dig att söka!
Administratör till Tryckluftcenter

Administratör till Tryckluftcenter

Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Administration/kundservice

Kundservicemedarbetare till Fortum Waste Solutions i Kumla

Kundservicemedarbetare till Fortum Waste Solutions i Kumla

Örebro län, Kumla | Administration/kundservice

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 10 juli. Skynda dig att söka!
Administratör till vår kund i Örnsköldsvik

Administratör till vår kund i Örnsköldsvik

Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Administration/kundservice