Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Kaffekompaniet Din Pauspartner AB

Kaffeälskande tekniker sökes i Göteborg!

Vi söker verkstadstekniker och servicetekniker till vårt team i Göteborg! Är du tekniskt intresserad, gillar att skruva och brinner för service? Då kan detta vara rätt nästa steg för dig!

Kaffekompaniet är en del av belgiska kafferosteriet Miko Coffee som grundades i början av 1800-talet och finns representerade i stora delar av världen. Vi säljer och hyr ut kaffe-, espresso- och vattenmaskiner där vi tecknar serviceavtal med våra kunder samt sköter rengöring och reparationer av utrustning. Vi är en rikstäckande aktör med lokalkontor på flera orter i Sverige och huvudkontor med centrala funktioner finns i Göteborg.

Om rollerna
Vi förstärker nu teamet i Göteborg med såväl verkstadstekniker som servicetekniker. Båda roller präglas av mycket skruvande och service, den väsentliga skillnaden är att våra verkstadstekniker jobbar inne på vår verkstad medan servicetekniker åker ut till våra kunder och utför service på plats. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga hjälp, information och återkoppling så att de kan känna trygghet i valet av kaffeleverantör. Vi jobbar som ett lag och du blir en viktig kugge i vår resa att vara den självklara kaffeleverantören för våra kunder. Detta är en spännande möjlighet för dig med ett tekniskt intresse, som brinner för service och som vill utmanas i ett växande bolag. 

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är exempelvis: 

 • Färdigställa ny- men också renovera befintlig kaffeutrustning.
 • Ansvara för installationer och service.
 • Hantera beställningar och inleveranser av reservdelar samt maskiner.
 • Utbilda våra kunder/medarbetare i skötsel av maskinerna.
   

Din profil

 • Du älskar kaffe! 
 • Du har ett tekniskt intresse och gillar att skruva.
 • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • Relevant arbetslivserfarenhet som tekniker är meriterande.
 • B-körkort är ett krav.

Som person är du positiv, prestigelös och en lagspelare. Du har ett strukturerat arbetssätt och klarar av att hantera snabbt förändrade förutsättningar. Vidare är du serviceminded med ett tekniskt sinne och självklart ett stort intresse av teknik.

Låter det som ett spännande nästa steg för dig? Skicka gärna in ditt CV eller skriv en kort ansökningstext varför du är rätt för jobbet.

Övrigt
Startdatum: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: mån-fre 07:00-15:30
Plats: Datavägen 20, 436 32 Askim
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka!

I denna rekrytering samarbetar Kaffekompaniet med OnePartnerGroup. Vid frågor kontakta rekryterare Anel Bosnjo på 0734304996 eller [email protected]