Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Junior redovisningsekonom - Finansbolag i centrala Göteborg

Junior redovisningsekonom till välkänt finansbolag i centrala Göteborg

Om du är en person som är i början av din karriär? Då har du nu chansen att få utvecklas i din yrkesroll hos vår kund i centrala Göteborg. Vill du bli en del av en finans/ekonomiavdelning där du kan göra skillnad, bidra samt vara en del av ett team. Brinner du för siffror, vill utveckla din kompetens och vara med och göra skillnad? Ta chansen, sök tjänsten idag och få möjlighet att arbeta i en utvecklande roll hos vår kund i centrala Göteborg.

Om tjänsten
Rollen innebär att du ska avlasta finans/ekonomiavdelningen utifrån deras behov. Då avdelningen är mindre kommer du hjälpa till med diverse basuppgifter inom redovisning, fakturering och kontering men även bokslut. Du kommer därför bli en viktig del i teamet och fungera som spindeln i nätet.

Mer om dig!
Vi vill att du som söker har en utbildning som redovisningsekonom på högskolenivå eller motsvarande. Förutom att rollen kräver att du är en person som har ett genuint intresse för siffror ser vi även att du är strukturerad och analytisk. För att trivas i arbetsgruppen hos vår kund behöver du kunna vara flexibel och ha en god samarbetsförmåga. Du är inte rädd för att ta egna initiativ. Du är prestigelös och hjälper gärna till där det behövs. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Vad kan du förvänta dig?
En rolig och framförallt utvecklande roll som redovisningsekonom hos vår kund i centrala Göteborg. Perfekt för dig som är ny i din yrkesroll som redovisningsekonom. Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig fram till mitten av 2022 med goda möjligheter till förlängning. 

Övrigt
Omfattning: Heltid (konsultuppdrag 6-9 månader med goda möjligheter till förlängning)
Start: Omgående
Arbetstid: Vardagar 8:00-17:00
Plats: Göteborg

Ansökan
Välkommen med din ansökan. Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att vara tillsatt före sista ansökningsdag. Så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi tar inte emot ansökningar via mail.