Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Jobba extra med julkortssortering i december!

Julen närmar sig fortare än vad man tror och vi på OnePartnerGroup söker dig som är student eller innehar en annan sysselsättning på minst 50% som vill dryga ut kassan under december månad.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet är förlagt på en postterminal i centrala Göteborg och dina arbetsuppgifter kommer bestå av julkortssortering, både grovsortering och kamning av julkort. 
För att vara aktuell för tjänsten ska du ha möjlighet att arbeta 07:00-15:30 och du ska kunna arbeta samtliga tillfällen av följande datum: 10 december + 13-20 december. 

Vi på OnePartnerGroup erbjuder dig ett flexibelt arbete att ha vid sidan av dina studier, bra lön och härliga kollegor!

Krav
-Minst 18 år
-Student eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
-God svenska i tal och skrift
-Vi gör ett utdrag ur belastningsregistret

Meriterande
-Tidigare erfarenhet av brevsortering

Villkor
Start: 10 december
Ort: Göteborg
Arbetstider: 07:00-15:30
Omfattning: Behovsanställning

Din profil
Vi söker dig som är en brevsorteringsmaskin och som tycker om att arbeta effektivt. Rollen som postsorterare ställer höga krav på personligt ansvar och arbetstempo. Vi söker dig som tycker om fysiskt arbete, har sinne för struktur och ordning och är en utpräglad lagspelare som gillar att hjälpa dina kollegor. Att distribuera post är ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb. Det är viktigt att vara både noggrann och självständig!  

Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Ansökan sker endast via annonsen, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon!